Από την μέρα που έγινε η ευχάριστη ανακοίνωση του PUBG για το Xbox One, όλοι μας το είχαμε πάρει πολύ θετικά. Το είδαμε ως μία ”επαναστατική” κίνηση της Microsoft να φέρει το πιο πετυχημένο παιχνίδι του 2017 σε home-console. Βέβαια όσοι ξέραμε τι μας γίνετε είχαμε υποθέσει πως το παιχνίδι για να είναι ασταθής σε ένα High-End gaming PC θα ήταν ακατόρθωτο η Microsoft να το σταθεροποιήσει μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.
Το παιχνίδι έχει τις αδυναμίες του τρέχοντας μέχρι και στο Xbox One X, το οποίο θεωρείται η πιο δυνατή κονσόλα στον πλανήτη μέχρι σήμερα. Το θέμα είναι όμως ότι δεν φταίει μόνο η Microsoft.
Όπως έχουμε προαναφέρει λεπτομερώς σε προηγούμενο άρθρο το Player Uknown’s Battlegrounds πάσχει από προβλήματα SBlueerver, bugs και όχι μόνο φυσικά.
Το Xbox λοιπόν δεν αποτέλεσε εξαίρεση και από όσο φαίνεται είδαμε την χειρότερη μορφή που μπορεί να πάρει αυτό το παιχνίδι. Με τα FPS να μην ξεπερνάνε ούτε τα 15 σε ορισμένες στιγμές και να μην εμφανίζονται καν οι πίστες. Με λίγα λόγια το παιχνίδι στο launch του είναι καθαρά unplayable. Φυσικά αυτό ενδέχεται να βελτιωθεί όμως παραμένει να είναι ένα αρκετά καλό launch.
ΣΧΟΛΙΑ