Μάθε τα πάντα για το Hearthstone: The League of Explorers - VideoGamer.gr
hsloe
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Μάθε τα πάντα για το Hearthstone: The League of Explorers

Το νέο expansion του Hearthstone: Heroes of Warcraft ανακοινώθηκε και επίσημα χτες στην Blizzcon, με το όνομα The League of Explorers κάνοντάς το διαθέσιμο στις 12 Νοεμβρίου.

Το League of Explorers είναι ένα mix αξιομνημόνευτων τοποθεσιών από το Warcraft παρέα με νέες. Οι παίκτες που θα μπουν στο expedition θα περάσουν πολύ καλά, και θα επιβραβευτούν με νέες κάρτες για την συλλογή τους.” δήλωσε ο Mike Morhaime, CEO και cofounder της Blizzard Entertainment.

Στο The League of Explorers συμπεριλαμβάνονται τέσσερις γνωστοί εξερευνητές. Η Elise Starseeker, ο Reno Jackson, ο Sir Finley Mrrgglton και ο Brann Bronzebeard. Οι τέσσερις αυτοί γενναίοι εξερευνητές θα πρέπει να περάσουν από τις αρένες των Temple of Orsis, Uldaman, Ruined City, και το Hall of Explorers, ελπίζοντας να ανακαλύψουν χαμένα artifacts. Στο νέο expansion επιγραμματικά θα βρούμε:

  • 45 νέες κάρτες θα προστεθούν μαζί με την περιπέτεια.
  • Νέες κάρτες: Το League of Explorers θα περιέχει τέσσερα dungeons μαζί με τέσσερα διαβολικά bosses, puzzling traps και αρχαία μυστικά να ανακαλύψετε. Όταν νικήσετε έναν αρχηγό για πρώτη φορά, θα αποκτήσετε ολοκαίνουριες κάρτες για τη συλλογή σας!
  • Legendary: Όταν κερδίσετε όλες τις δοκιμασίες ενός dungeon, θα ανταμειφθείτε με την αντίστοιχη legendary κάρτα – για παράδειγμα, Elise Starseeker!
  • Class Challenges: To League of Explorers περιέχει ακόμη εννέα ολοκαίνουρια challenges για κάθε κλάση, προκαλώντας τις ικανότητες σας με ένα special pre-built deck για να αποδείξετε τα skill σας.
  • Νέα Game Boards: Βυθιστείτε στην περιπέτεια με τις ολοκαίνουριες αρένες παιχνιδιού
  • Meet the League: Γίνετε φίλοι με τον πασίγνωστο και ατρόμητο νάνο εξερευνητή Brann Bronzebeard και τα άλλα μέλη του League of Explorers(Treasure hunter extraordinaire Reno Jackson, Night elf scholar Elise Starseekerκαι gentleman (ή μήπως gentle-fish?) murloc adventurer Sir Finley Mrrgglton!)
  • New Keyword: Το League of Explores εισάγει ένα νέο keyword το Discover, oπου λειτουργεί σαν το Tracking, αλλά θα σας επιτρέπει να κάνετε ένα ψάξιμο σε τελείως τυχαίες κάρτες που δεν τις έχετε απαραίτητα στο deck σας. Οι Spell Cards θα παραμείνουν στα αντίστοιχα classes.
  • Heroic Mode: Αν είστε έτοιμοι για την δοκιμασία, μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε όλες τις αποστολές που έχετε ολοκληρώσει στη δυσκολία του νέου Heroic Mode. Αυτό το εξαιρετικά δύσκολο mode σχεδιάστηκε για τους παίκτες που είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν τις ικανότητες λύσης εξαιρετικά δύσκολων γρίφων εναντίων πανίσχυρων αντιπάλων. Παίξτε χρησιμοποιώντας το καλύτερο deck και το κοφτερό μυαλό σας.

Τα δύο νέα boards:

Hall_of_Explorers_Board

Hall of Explorers

Uldaman_Board

Uldaman

Τα bosses και το heroic back:

Και βέβαια οι 45 νέες κάρτες:

Το The League of Explorers έρχεται στις 12 Νοεμβρίου με το πλήρες adventure να κοστίζει περίπου 20€, ενώ κάθε wing μπορεί να αγοραστεί είτε με 700 Gold είτε με 6,99€.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

HearthStone: Heroes of Warcraft

Για: iOS, PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/03/2014