Στις 30 Ιουνίου η κυκλοφορία του Doom σύμφωνα με το Amazon France - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Στις 30 Ιουνίου η κυκλοφορία του Doom σύμφωνα με το Amazon France

To Doom πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου 2016 για το Playstation 4, Xbox One και PC, αν φυσικά το Amazon France δεν έκανε κάποιο λάθος. Όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα του Amazon, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες εκτός του Wii U, με την έκδοση των υπολογιστών να κοστίζει 59.90 ευρώ και του Playstation 4 και Xbox One να βρίσκεται στα 69.90 ευρώ.

vxcxcv

Φυσικά είναι πιθανό η ημερομηνία αυτή να είναι λανθασμένη, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που το Amazon France έχει αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού πριν από κάποια επίσημη ανακοίνωση. Για παράδειγμα το Amazon France ήταν υπεύθυνο για την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Rise of the Tomb Raider για τους υπολογιστές, η οποία αποδείχτηκε τελικά σωστή. Υπάρχει και η πιθανότητα η ημερομηνία αυτή να υπάρχει εκεί σαν “placeholder” ώστε να εξασφαλιστούν περισσότερες pre-order αγορές

Το Doom βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το 2011 και η beta έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε όσους αγόρασαν το Wolfenstein: The New Order, αλλά και σε όσους κάνουν pre-order αγορά του παιχνιδιού. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Doom.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ