Launch Trailer για το survival-horror The Coma: Recut - VideoGamer.gr
the coma recut
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Launch Trailer για το survival-horror The Coma: Recut

Τα Κορεάτικα survival-horror παιχνίδια μπορεί να πεις κανείς ότι είναι πραγματικά σε ένα άλλο επίπεδο. Έχουν μια μοναδική ατμόσφαιρα που μας αρέσει. Ένα από αυτά λοιπόν είναι και το The Coma: Recut.

Αρχικά να πούμε ότι ο τίτλος ήταν να κυκλοφορήσει τον προηγούμενο μήνα όμως τελικά πήγε ένα μετά η κυκλοφορία του. Στην 19 Σεπτεμβρίου λοιπόν το παιχνίδι έρχεται σε PS4 και στις 22 Σεπτεμβρίου σε Xbox One και PC.

Όπως κάποιοι μπορεί να γνωρίζεται ο τίτλος είναι Remaster από το The Coma: Cutting Class ο οποίος είχε κυκλοφορήσει το 2015 σε PC και Mac. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα στοιχειωμένο σπίτι στο οποίο πρέπει να αποφύγετε καθηγητές αλλά και μαθητές που δεν είναι τίποτα άλλο από φαντάσματα. Ο στόχος σας είναι να βρείτε και να βγείτε από αυτόν τον ”κόσμο”.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το εν λόγω launch trailer και να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA

7 Days to Die

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/07/2016