Κυκλοφόρησε επίσημη ψηφιακή έκδοση για το Indiana Jones and the Infernal Machine - VideoGamer.gr
Κυκλοφόρησε επίσημη ψηφιακή έκδοση για το Indiana Jones and the Infernal Machine
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Κυκλοφόρησε επίσημη ψηφιακή έκδοση για το Indiana Jones and the Infernal Machine

Το κλασικό adventurer Indiana Jones and the Infernal Machine κυκλοφορεί επίσημα σε ψηφιακή μορφή, σχεδόν 20 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τίτλου από την LucasArts για PC.

Μπορείτε να ευχαριστήσετε το GOG για την ψηφιακή έκδοση της πολυαγαπημένης επιτυχίας του 1999, η οποία επίσης ήρθε στα Nintendo 64 και Game Boy Color το επόμενο έτος. Το παιχνίδι διαδραματίζεται εννέα χρόνια μετά τα γεγονότα του Indiana Jones and the Last Crusade και βλέπει τον Indy να παλεύει με τους Σοβιετικούς παράλληλα με τη CIA για να εντοπίσει μια πηγή ενέργειας της Βαβυλώνας.

Όπως τα παιχνίδια Tomb Raider, το Infernal Machine συνδυάζει στοιχεία μάχης, επίλυσης παζλ και πλατφόρμες, με το εικονικό μαστίγιο του Indy να είναι ένας από τους κεντρικούς μηχανισμούς που χρησιμοποιούνται στο παιχνίδι. Επίσης, έχει και μερικά τμήματα οχημάτων, και ακόμη ένα στάδιο μπόνους που διαδραματίζεται στο ναό από Raiders της χαμένης κιβωτού.

Το Indiana Jones and the Infernal Machine είναι διαθέσιμο για να αποκτήσετε τώρα για £ 4.69 από το GOG. Σίγουρα φαίνονται τα χρόνια του, αλλά παραμένει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που βασίζονται στον χαρακτήρα, γι ‘αυτό δώστε του μια ευκαιρία.

Σε αυτό το σημείο, δεν είναι καιρός να δούμε ένα πλήρες Indiana Jones παιχνίδι;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ