Κοντά στα 13 εκατομμύρια οι πωλήσεις του Star Wars Battlefront - VideoGamer.gr
rendition1.img 8
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Κοντά στα 13 εκατομμύρια οι πωλήσεις του Star Wars Battlefront

Από ότι φαίνεται, ο shooter τίτλος της EA και της DICE, Star Wars Battlefront, έχει κάνει μεγάλη επιτυχία από την ημέρα κυκλοφορίας του. Με βάση τις αναλύσεις δύο ειδικών, ο τίτλος έχει πουλήσει κοντά στα 13 εκατομμύρια αντίτυπα.

Ο πρώτος υπολογισμός έρχεται από τον αναλυτή Michael Pachter, ο οποίος είπε στο Fortune πως το Battlefront πούλησε 6 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στο Νοέμβριο και άλλα 6 εκατομμύρια τον Δεκέμβριο, καταλήγοντας σε έναν υπολογισμό 12 εκατομμυρίων πωλήσεων και 660 εκατομμυρίων δολαρίων σε έσοδα.

rendition1.img (7)

Άλλος ένας αναλυτής, ο Evan Wilson, υπολογίζει, στο ίδιο χρονικό διάστημα, τις πωλήσεις να φτάνουν στα 13 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ τονίζει ότι η πλειοψηφία των πωλήσεων αυτών, έγιναν πριν την κυκλοφορία της ταινίας Star Wars The Force Awakens.

Αυτοί οι υπολογισμοί βεβαίως δεν είναι επίσημοι, καθώς η EA δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τους αριθμούς των πωλήσεων του παιχνιδιού. Η EA είχε παλιότερα ανακοινώσει ότι αναμένει 13 εκατομμύρια πωλήσεις για τον τίτλο μέχρι τον Μάρτιο, όπου κλείνει και το οικονομικό έτος της εταιρείας. Αν οι εκτιμήσεις των αναλυτών αποδειχθούν πραγματικές, τότε το Star Wars Battlefront θα ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες της EA.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ