Κυνηγοί έρχονται στο DayZ - VideoGamer.gr
Image15
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Κυνηγοί έρχονται στο DayZ

Η Bohemia Interactive ετοιμάζεται να συστήσει στους παίχτες του DayZ αρπακτικά ζώα. Αν και το χαρακτηριστικό αυτό είναι ακόμα work in progress, η Bohemia παρουσιάζει ένα trailer βίντεο όπου δείχνει μια αγέλη λύκων την ώρα που κυνηγούν. Αυτό σημαίνει πως οι παίχτες θα πρέπει να είναι έξτρα προσεκτικοί για να μην πέσουν πάνω σε άλλους παίχτες, zombies, λύκους ή αρκούδες.

Μιλώντας για zombies, πολλοί gamers πιστεύουν πως αν και πέρασαν 2 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία του DayZ, τα zombies είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό που δεν προσφέρει τίποτα στους παίχτες διότι ο κίνδυνος από αυτά είναι πολύ μικρός. Τέτοιες διαμαρτυρίες βρίσκονται παντού στο διαδίκτυο και φυσικά έφτασαν στο βίντεο της Bohemia Interactive. Πλέον τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα όπως επίσης και τα likes/dislikes. Με την προτεραιότητα που δίνουν οι developers στην πρόσθεση καινούργιου περιεχομένου και χαρακτηριστικών, δείχνει πως δεν δουλεύουν πάνω σε διορθώσεις στο περιεχόμενο που ήδη υπάρχει. Πολλά features όπως τα zombie hordes έχουν καθυστερήσει για πολύ καιρό και αυτό φαίνεται πως ενοχλεί την κοινότητα.

Για ένα παιχνίδι που βρίσκεται 2 χρόνια σε Early Access φαίνεται πως δεν δίνει μεγάλη σημασία στο feedback της κοινότητας και συνεχίζει να προσθέτει καινούργια χαρακτηριστικά, την στιγμή που λείπουν βασικές λειτουργίες και μηχανισμοί που ορίζουν ένα zombie survival παιχνίδι. Για την ώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer για τα αρπακτικά ζώα που θα έρθουν στο DayZ.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ