Κυκλοφόρησε για Android to νέο παιχνίδι Pokémon Duel - VideoGamer.gr
pokemon duel cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Κυκλοφόρησε για Android to νέο παιχνίδι Pokémon Duel

Με την επιτυχία του Pokémon Go της Niantic να έχει αποφέρει πολλά κέρδη στην Nintendo, η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να δώσει στην κυκλοφορία έναν ακόμα τίτλο με τα αξιαγάπητα τερατάκια. O τίτλος του είναι Pokémon Duel και η εφαρμογή έγινε διαθέσιμη σήμερα για Android και iOS.

pokemon duel 2

Στρατηγική και δυνατές μάχες μας περιμένουν στο Pokémon Duel!

Πρόκειται για έναν νέο, turn-based τίτλο, ο οποίος στην αρχή έγινε διαθέσιμος μόνο στην Ιαπωνία προκειμένου η Nintendo βολιδοσκοπήσει τις αντιδράσεις του κόσμου. Μετά την επιτυχία που είχε λοιπόν στην Ιαπωνία, είναι η σειρά της Ευρώπης να γνωρίσει αυτόν τον τίτλο, ο οποίος κυκλοφορεί με άλλο όνομα και νέα στοιχεία και αναμένεται να μας αναγκάσει να είμαστε συνέχεια με τις συσκευές στα χέρια! Προκειμένου να κερδίσετε τις μάχες, θα πρέπει να αναπτύξετε τις στρατηγικές σας και να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνάμεις αλλά και τις αδυναμίες του κάθε Pokémon. Θα έχετε την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, καθώς και να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας με την παρέα σας!

pokemon-duel

Το Pokémon Duel είναι δωρεάν και μπορείτε ήδη να το κατεβάσετε σε συσκευές που υποστηρίζουν λογισμικό Android και iOS. Δοκιμάστε το και πείτε μας τις εντυπώσεις σας! Για περισσότερα νέα και reviews, μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer.gr!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Pokemon GO

Για: Android, iOS

Ημ. Κυκλοφορίας:

06/07/2016