Κυκλοφορίες του μήνα - Αύγουστος - VideoGamer.gr
No Man's Sky -Κυκλοφορίες του μήνα - Αύγουστος - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Κυκλοφορίες του μήνα – Αύγουστος

Φτάσαμε αισίως στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, με αρκετές κυκλοφορίες για την χαλαρότητα των ημερών. Εγώ θα χαρακτήριζα τον μήνα ως “ο μήνας του No Man’s Sky”, καθώς έπειτα από πολλές καθυστερήσεις και δυσκολίες θα φτάσει κοντά μας για να χαθούμε στον κόσμο του. Φυσικά έρχονται και άλλα ενδιαφέροντα παιχνιδάκια.

Πάμε όμως να ρίξουμε μια πιο αναλυτική ματιά:


Τρίτη 2 Αυγούστου

  • Abzu – PS4, PC

Κυκλοφορίες του μήνα - Αύγουστος - videogamer.gr

Το παιχνίδι είναι δημιούργημα του art director του Journey..πιστεύω μπορώ να σταματήσω εδώ χωρίς να πω περισσότερα. Είναι ένας πανέμορφος underwater adventure τίτλος, που μας διηγείται ένα όνειρο κατάδυσης. Βυθιστείτε και εσείς στον μαγικό και γεμάτο έντονα χρώματα κόσμο του ωκεανού. Προσέξτε όμως του κινδύνους που θα βρείτε στα βαθιά.

  • Batman The Telltale Series – PS4, XONE, PS3, X360, PC, Android, iOS, OSX

Κυκλοφορίες του μήνα - Αύγουστος - videogamer.gr

Επιτέλους η Telltale βλέπει από μια άλλη πλευρά τον χαρακτήρα του Batman. Το σημαντικότερο είναι πως μας υπενθυμίζει την ισορροπία μεταξύ Bruce Wayne/Batman και τις συνέπειες που έχουν οι πράξεις του στον είτε ως δισεκατομμυριούχος είτε ως vigilante.


Τρίτη 9 Αυγούστου

  • Uno – PS4, XONE, PC

Κυκλοφορίες του μήνα - Αύγουστος - videogamer.gr

Όλοι παίζουν Uno, και εγώ γιατί να είμαι αυτός που θα πει όχι. Το κλασικό πλέον επιτραπέζιο Uno, κάνει την εμφάνισή του σε PC και κονσόλες τωρινής γενιάς..πλην του Wii U.


Τετάρτη 10 Αυγούστου

  • No Man’s Sky – PS4, PC

Κυκλοφορίες του μήνα - Αύγουστος - videogamer.gr

Το κύριο γεύμα του μήνα ακούει στο όνομα No Man’s Sky. Το περιμένει πολύς κόσμος, μαζί και εγώ, από την στιγμή που το πρωτοείδα στην E3 από την Sony. Σχεδόν ατελείωτο περιεχόμενο. Ποιος άλλος μπορεί να το υποσχεθεί αυτό; Βέβαια πολλά λέγονται για 30-ώρες gameplay μέχρι να φτάσεις στο κέντρο του γαλαξία, όμως πιστεύω πως η Hello Games δεν θα μας απογοητεύσει στο τέλος.


Τρίτη 23 Αυγούστου

  • Deus Ex: Mankind Divided – PS4, XONE, PC

Κυκλοφορίες του μήνα - Αύγουστος - videogamer.gr

Το Makind Divided διαδραματίζεται ιστορικά 2 χρόνια μετά τα γεγονότα του Human Revolution, με τον Adam Jensen να μας καλωσορίζει με νέες τεχνολογικές και επαυξημένες προσθήκες στο σώμα του. Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να δουλέψουμε με τις μυστικές υπηρεσίες για να πιάσουμε μια ομάδα augmened human τρομοκρατών.


Πέμπτη 25 Αυγούστου

  • Madden NFL 17 – PS4, XONE, PS3, X360

Κυκλοφορίες του μήνα - Αύγουστος - videogamer.gr

Ακόμα μια χρονιά, ακόμη μια κυκλοφορία Madden τίτλου από την EA. Βέβαια ο τίτλος έχει τους περισσότερους φαν στην Αμερική, δεν χάνετε τίποτα να τον τσιμπήσετε αν σας ενδιαφέρει το αμερικάνικο ποδόσφαιρο.


Παρασκευή 26 Αυγούστου

  • Attack on Titan – PS4

Κυκλοφορίες του μήνα - Αύγουστος - videogamer.gr

Μια μεταφορά της πρώτης Season του anime Attack on Titan, με μερικές προσθήκες στο σενάριο να αφορούν κύριους χαρακτήρες. Το παιχνίδι σας δίνει την ευκαιρία να χειριστείτε έναν παίχτη που αντιμετωπίζει πολλαπλούς εχθρούς.

  • King of Fighters XIV – PS4

Κυκλοφορίες του μήνα - Αύγουστος - videogamer.gr

Το King of Fighters αποφασίζει να επιστρέψει δυναμικά, με 3D χαρακτήρες στο στιλ του franchise και 2D περιβάλλοντα παρόμοια του Street Fighter IV. Ετοιμάστε τις γροθιές σας και τα χειριστήρια.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ