Κερδίστε θρυλικά Overwatch skins παίζοντας Heroes of the Storm! - VideoGamer.gr
genji 2
· Γράφει ο Πολύδωρος Ταμτάμης

Κερδίστε θρυλικά Overwatch skins παίζοντας Heroes of the Storm!

To Heroes of The Storm έλαβε σήμερα ένα νέο major update, και με αφορμή του λανσαρίσματος του η Blizzard ανακοίνωσε νέο περιεχόμενο για το HotS αλλά και για το Overwatch.

H εταιρεία για να το ‘γιορτάσει’ κυκλοφόρησε και ένα ολοκαίνουργιο cinematic trailer, στο οποίο ο Genji -που είναι πλέον playable χαρακτήρας στο HotS- και η D.Va – που επίσης θα ενταχθεί στο HotS Nexus την επόμενη εβδομάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να καταπολεμήσουν τον τρομερό Diablo.

Αυτή τη βδομάδα παίζοντας 5 match στο Heroes of the Storm (είτε εναντίον AI είτε PvP) ξεκλειδώνετε το θρυλικό skin του Genji, Oni, στο Overwatch. Εκτός αυτού, αποκτάτε sprays και player icon στο Overwatch αλλά και περιεχόμενο στο Heroes of the Storm!

Αν ενδιαφέρεστε για το skin της D.Va που την κάνει να μοιάζει με αστυνόμο θα χρειαστεί να περιμένετε ως την επόμενη εβδομάδα, που θα γίνει playable στο HotS.  Overwatch, D.va, Heroes of the Storm

Φυσικά μπορείτε ακόμη να αποκτήσετε το βραβείο του προηγούμενου Nexus Challenge και θα μπορείτε τουλάχιστον μέχρι και την επόμενη εβδομάδα. Το event λέγεται ότι θα έχει διαφορετικά rewards κάθε βδομάδα και φημολογείται ότι τα επόμενα θα είναι lootboxes και για τα δυο παιχνίδια.

Παρακολουθήστε το ακόλουθο video για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Overwatch

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

24/05/2016