Καινούριο update για το Ark: Survival Evolved - VideoGamer.gr
1448053295 CompyGang
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Καινούριο update για το Ark: Survival Evolved

Ένα νέο update για το γνωστό survival παιχνίδι της Studio Wildcard, έκανε την εμφάνιση του και αυτή τη φορά φέρνει έναν… παλιό γνωστό μας!

Σίγουρα θα θυμάστε τους μικροσκοπικούς αλλά θανατηφόρους δεινοσαύρους από την ταινία Jurassic Park. Ο επονομαζόμενος Compsognathus, έφτασε στο Ark και είναι ένα από τα μικρότερα αρπακτικά στο νησί. Όπως θα θυμούνται και οι fans των ταινιών Jurassic Park, ο συγκεκριμένος δεινόσαυρος, παρόλο που μόνος του δεν αποτελεί μεγάλο κίνδυνο, όταν σχηματίσει ομάδες με μεγάλους αριθμούς είναι ένας θανατηφόρος αντίπαλος.

1436230585_Dossier_Compsognathus

Οι δημιουργοί του παιχνιδιού προειδοποιούν τους παίκτες ότι το νέο αυτό είδος, δεν φοβάται τους ανθρώπους και είναι ιδανικό για κατοικίδιο όμως θα πρέπει να έχουν τον νου τους όταν σχηματιστεί ομάδα καθώς γίνονται άκρως επιθετικά.

Άλλες νέες προσθήκες με το συγκεκριμένο update είναι μια high tech Rocket Turret, λάμπες τοίχου για καλύτερο φωτισμό και οπτικό αποτέλεσμα και log για τις φυλές έτσι ώστε να μπορούν οι παίκτες να παρακολουθούν τις ενέργειες της φυλής τους ακόμα και όταν θα είναι offline.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ