Σε νέο setting θα διαδραματίζεται το Outlast 2 - VideoGamer.gr
34VXH4ciS9 E
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Σε νέο setting θα διαδραματίζεται το Outlast 2

Οι developers του επιτυχημένου Outlast και δημιουργοί του Outlast 2, ανέφεραν σε απάντηση κάποιου fan σε post στο Twitter, πως αυτή την φορά η συνέχεια του Outlast δεν θα διαδραματίζεται πίσω στο άσυλο του πρώτου παιχνιδιού, αλλά θα δούμε κάποιες καινούργιες τοποθεσίες. Η ανακοίνωση αυτή είχε γίνει παλιότερα από τους developers και επιβεβαιώθηκε ξανά μέσω του παρακάτω post στο Twitter.

Untitledvxcvx

Η Red Barrels Games έχει δηλώσει παλιότερα πως η συνέχεια του Outlast θα διαδραματίζεται λίγο καιρό μετά από τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού. Επίσης όπως και στο πρώτο παιχνίδι το τρέξιμο και το κρύψιμο του χαρακτήρα μας προκειμένου να επιβιώσει θα είναι αναγκαία και κομμάτι της εμπειρίας. Το ίδιο το teaser trailer μας δείχνει πως λειτουργίες και μηχανισμοί όπως το night vision θα επιστρέψουν, πράγμα που σημαίνει πως οι διαφορές με το πρώτο παιχνίδι ως προς το gameplay δεν θα είναι πολλές.

O πρόεδρος της Red Barrels Games, Philippe Morin αναφέρει: “Έχουμε τον απόλυτο έλεγχο για το πότε θα γίνει η κυκλοφορία και πιο θα είναι το περιεχόμενο που θα δημιουργήσουμε μέχρι την κυκλοφορία. Στο πρώτο παιχνίδι Outlast βιαστήκαμε αρκετά προκειμένου να κυκλοφορήσει πριν τελειώσουν τα χρήματα, ωστόσο με πάνω από 3.5 εκατομμύρια πωλήσεις, έχουμε την ελευθερία να εφαρμόσουμε όλες τις αποφάσεις που πήραμε ώστε να εκπληρώσουμε οποιαδήποτε προσδοκία μας.”

Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Outlast 2. H Red Barrels Games υποστηρίζει πως θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το φθινόπωρο του 2016.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ