Καθυστερήσεις σε πολλούς τίτλους και για φέτος - VideoGamer.gr
3572969 game release dates of 2020 promo12 nologo
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Καθυστερήσεις σε πολλούς τίτλους και για φέτος

Φέτος η χρονιά στο Gaming φαίνεται αρκετά περίεργη, έξυπνη αλλά και χαζή παράλληλα. Γιατί το λέμε αυτό; Ε λοιπόν έχουμε πολλά παιχνίδια τα οποία έχουν πάρει καθυστέρηση ως προς την ημερομηνία κυκλοφορίας τους. Αυτά τα παιχνίδια για την ώρα είναι το Cyberpunk 2077, Dying Light 2, Final Fantasy VII Remake, The Last of Us Part II και όχι μόνο είναι από τα παιχνίδια που καθυστερούν για για φέτος. Το Final Fantasy VII έχει ορίσει ως νέα ημερομηνία κυκλοφορίας στις 10 Απριλίου 2020 ενώ τα άλλα δύο μεγάλα που είπαμε μένει να δούμε στο μέλλον.

Αλλά κάτι σαν αυτό σε κάνει να αναρωτιέσαι γιατί όλο αυτό; Μήπως η όλη μετάβαση για την επόμενη γενιά είναι κάτι που επηρεάζει όλη την βιομηχανία και πάνε όλοι να λανσάρουν τα παιχνίδια τους όσο πιο κοντά γίνεται με την κυκλοφορία των νέων κονσολών; Η απάντηση σε αυτό είναι σίγουρα ¨ΝΑΙ¨ όμως και πάλι ουσιαστικά έκανα λάθος με το πως θα είναι τα πράγματα. Αφού είναι σίγουρο πως τα παιχνίδι που θα κυκλοφορήσουν φέτος θα βγουν και στην επόμενη γενιά ως Remaster και φυσικά για να προωθήσουν οι εταιρείες του την μετάβαση στην επόμενη γενιά προτού βγάλουν τα πρώτα τους παιχνίδια εκεί.

Τέλος πρόσφατα βγήκε και μια είδηση η οποία λέει πως το Cyberpunk 2077 ήταν πολύ δυνατό για να το τρέξει ένα PS4 και Xbox One, πράγμα το οποίο φαίνεται πολύ πιθανό κιόλας. Πέρα από όλα αυτά σίγουρα η βιομηχανία φέτος θα είναι διαφορετική καθώς φτάσαμε στην χρονιά της μετάβασης για την επόμενη γενιά.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ