Καθυστερεί η κυκλοφορία του Batman: Return to Arkham - VideoGamer.gr
batman 2
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Batman: Return to Arkham

To Batman: Return to Arkham ήταν ίσως η μεγαλύτερη κυκλοφορία για τον μήνα Ιούλιο καθώς το παιχνίδι είχε αναμενόταν να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου.

Όμως, έπειτα από ανακοίνωση που έκανε η Warner Bros το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία δήλωσε, ”Η ομάδα στην Warner Bros αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία του Batman: Return to Arkham έτσι ώστε να δοθεί περισσότερος χρόνος στην Virtuous Games να κάνει καλύτερο το παιχνίδι και να βελτιώσει την εμπειρία”.

Καλά όλα αυτά αλλά ας πάμε στο άσχημο της υπόθεσης. Η εταιρεία μετά από αυτήν την δήλωση δεν ανακοίνωσε την νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Αυτό είναι κάτι που δεν το συναντάμε και συχνά.

Ίσως η εταιρεία έπραξε έτσι ώστε να μην γίνουν τα ίδια λάθη όπως και με την έκδοση του Batman: Arkham Night στα PC. Μπορεί κιόλας να είδε πως το καλοκαίρι δεν είναι καλή περίοδος για να κυκλοφορήσει το παιχνίδι. To Batman: Return to Arkham είναι μια συλλογή που θα περιλαμβάνει τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς και μαζί με όλα τα DLC που κυκλοφόρησαν για τα Batman: Arkham Asylum και Batman Arkham City.

Βέβαια δεν μείναμε και τόσο πολύ ευχαριστημένοι από την αποκάλυψη του τίτλου όπως μπορεί να είχατε δει σε παλαιότερο άρθρο μας.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Batman: Return to Arkham

Για: PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

29/07/2016