Journey to Un'Goro: Απέκτησε Δωρεάν Το Volcanosaur Και Μια Νέα Hero! - VideoGamer.gr
Journey to Un'Goro
· Γράφει ο Policymaker

Journey to Un’Goro: Απέκτησε Δωρεάν Το Volcanosaur Και Μια Νέα Hero!

Στα πλαίσια του εορτασμού για την κυκλοφορία του νέο Hearthstone expansion και του Year of the Mammoth, Journey to Un’Goro, η Blizzard μας έδινε καθημερινά και από ένα daily reward bonus.

Σήμερα, και τελευταία μέρα, έχει σειρά ο παντοδύναμος Volcanosaur, ένας Neutral δεινόσαυρος στα 7 mana με 5 attack και 6 health, με πολύ ισχυρό διπλό Adapt effect, το νέο μηχανισμό που εισάγει το expansion, ο οποίος μάλιστα θα δίνεται και χρυσός! Έχεις μόνο τη σημερινή μέρα στη διάθεσή σου για να τον αποκτήσεις, οπότε log in!

Όταν ένα minion διαθέτει το μηχανισμό “Adapt”, είτε μέσω spell ή Battlecry ή κάτι άλλο, στους παίκτες θα δίνεται μια επιλογή μεταξύ τριών, πιθανών, αναβαθμίσεων για επικαλεσθέν minion. Οι αναβαθμίσεις αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν buffs για ενίσχυση της επίθεσης, της υγείας της κάρτας είτε Divine Shield, δίνοντας στο minion Taunt ή και ακόμη περισσότερα.

Επίσης, μη ξεχνάς πως με τη κυκλοφορία του (μεθ)αυριανού (6/4/2017 NA, 7/4/2014 Europe) expansion, μετά τα πρώτα 10 παιχνίδια σε ranked ή casual mode, θα ανακαλύψεις την νέα Rogue Hero, Maiev Shadowsong!

Η Maiev Shadowsong αλλάζει τελείως το portrait της Valeera ενώ προσθέτει και νέο animation όταν ενεργοποιείς την ability, Dagger Mastery!

Maiev_(delete)

Παράλληλα με την κυκλοφορία του “Journey to Un’Goro”Blizzard αναφέρει, επίσης, ότι η κυκλοφορία της επέκτασης θα σηματοδοτήσει μια νέα «εποχή» για το Hearthstone, η οποία καλείτε ως το “Year of the Mammoth“. Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι διάφορες ομάδες καρτών των προηγούμενων επεκτάσεων και add-ons, όπως τα “Blackrock Mountain”, “The Grand Tournament”, και πολλά άλλα, θα εναλλάσσονται στο Standard mode του παιχνιδιού, ενώ θα είναι διαθέσιμες μόνο στο  “Wild” mode.

Σε επίσημη ανακοίνωση είχαμε και τις κάρτες που θα μεταφερθούν προς το παρόν στο Wild Set, αυτές είναι οι Azure Drake, Sylvannas Windrunner, Ragnaros, Ice Lance, Conceal και Power Overwhelming, μερικές πανίσχυρες κάρτες που θεωρούνταν βασικές για διάφορα decks μέχρι και σήμερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο videogamer.gr για περισσότερες λεπτομέρειες και εντυπώσεις από το αυριανό launch!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

HearthStone: Heroes of Warcraft

Για: iOS, PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/03/2014