Injustice 2: Νέο trailer αποκαλύπτει τον Flash - VideoGamer.gr
Screen Shot 2017 04 10 at 9.05.14 AM ds1 670x419 constrain
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Injustice 2: Νέο trailer αποκαλύπτει τον Flash

Σήμερα, η γνωστού φήμης εκδότης Warner Bros Interactive Entertainment και το studio ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών NetherRealm Studios κυκλοφόρησαν ένα νέο gameplay trailer για το Injustice 2, το οποίο αποκαλύπτει τον super ήρωα Flash. Εκτός, της αποκάλυψης του γνωστού “αστραπιαίου” super ήρωα, παρέχεται και μια πληθώρα από in-game πλάνα, με τις κινήσεις και τις δυνάμεις που διέπουν τον χαρακτήρα του στο παιχνίδι.

Μια μικρή ιστορική αναδρομή για το πρόσωπο του Flash, προς ναυτιλευομένους. Όπως ίσως γνωρίζετε, ο Flash είναι ένας υπερήρωας, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες – τέσσερις στην πραγματικότητα, με την τρέχουσα έκδοση του Flash να ακούει στο όνομα Barry Allen – όπου εμφανίζονται σε όλη την ιστορία της DC Comics. Αρχικά, ο Flash εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Flash Comics # 1, το Νοέμβριο του 1939, με το παρατσούκλι “Scarlet Speedster” να ενσαρκώνετε σε όλους τους χαρακτήρες που έχουν “super ταχύτητα”. Όλοι οι Speedters έχουν την δυνατότητα να τρέξουν και να κινηθούν τρομακτικά γρήγορα, “αστραπιαία” θα χαρακτήριζε κανείς, ενώ διέπονται από υπερφυσικά αντανακλαστικά, παραβιάζοντας ορισμένους νόμους της φυσικής.

Ακολουθεί μια επισκόπηση του χαρακτήρα εκ μέσω NetherRealm:

“Γνωστός ως ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, ο Barry Allen έχει κρεμάσει τα παπούτσια του υπό δημόσια ντροπή, μετά την αποστασιοποίηση τους από το Καθεστώς (Regime). Ωστόσο, ένας νέος εχθρός απειλεί τον κόσμο, ο Flash επιστρέφει στη δράση, αποφασισμένος να εξιλεωθεί”.

Το Injustice 2 θα είναι έτοιμο για κυκλοφορία, για τα PlayStation 4 και Xbox One στις 16 Μαΐου 2017. 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ