Η THQ Nordic συνεχώς μεγαλώνει - VideoGamer.gr
563735 thq nordic acquires gunfire goodbye kansas milestone
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η THQ Nordic συνεχώς μεγαλώνει

Η ΤΗQ Nordic έκανε μια μεγάλη επιστροφή στην βιομηχανία του gaming και συνεχώς μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Η THQ Nordic αρχικά επέστρεψε και είναι μία από τις leading εταιρείες στα racing games καθώς κάνει Publish όλο και περισσότερα παιχνίδι συνεχώς με τελευταίο παράδειγμα να είναι το Wreckfest.

Η εταιρεία συνεχίζει πολύ δυνατά στην βιομηχανία του gaming με πολλές κυκλοφορίες αλλά και επανακυκλοφορίες παιχνιδιών που μεγαλώσαμε όπως είναι το Destroy All Humans και όχι μόνο φυσικά. Μια ακόμη ευχάριστη είδηση είναι η πολύ καλή συνεργασία που έχουν ανακοινώσει η THQ Nordic και Koch Media σχετικά με την κυκλοφορία των τίτλων Alone in the Dark, Kingdom Come, Timesplitters, Saints Row, Carmaggedon αλλά και πολλούς ακόμη τίτλους.

Φυσικά μην ξεχνάμε πως έχουμε καινούργια Saints Row αλλά και Timesplitters να βρίσκονται καθ’ οδόν και αυτό σύμφωνα πάντα με ανακοίνωση της εταιρείας αλλά και πολλές φήμες που βρίσκονται εκεί έξω και γυρνάνε γύρω από αυτό. Βέβαια μην ξεχνάμε και τις φήμες που υπάρχουν γύρω από την κυκλοφορία των Remaster των Timesplitters και αυτό είναι σίγουρα κάτι που θέλουμε να δούμε. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας για την THQ Nordic. Την βλέπετε ενεργή στην βιομηχανία του gaming;

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ