Πρόσφατα είχαμε και την επίσημη ανακοίνωση του Call of Duty: WWII με την Activision και Slegdehammer Games να είναι άκρως ενθουσιασμένοι για αυτό που έρχεται. Μια όμορφη παρουσίαση του τίτλου έχει υποσχεθεί η εταιρεία για τις 26 Απριλίου όπου και αναμένεται να πάρουμε το πρώτο επίσημο trailer για όχι μόνο.

Τι γίνεται όμως πίσω από αυτό που θα δούμε; Όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η Slegdehammer Games έκανε έρευνες σχεδόν 2.5 χρόνια γύρω από τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο έτσι ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να έχει κάτι παραπάνω από ένα απλό WWII game.

Περιμένουμε με ανυπομονησία λοιπόν να δούμε τι μας ετοιμάζει η Activision για φέτος. Από ότι έχουμε δει μέχρι στιγμής θα έχουμε ίσως και την καλύτερη D-DAY (Απόβαση στη Νορμανδία) όπου είναι ίσως και μία από τις σημαντικότερες μέρες στην ιστορία του B' Παγκοσμίου Πολέμου. Το παιχνίδι μας θα αρχίσει από εκεί και στην συνέχεια θα εισχωρήσει στα βάθη της Ευρώπης.

Η Sony φαίνεται ότι πήρε τα ινία στο θέμα του περιεχομένου καθώς οι κάτοχοι του PS4 θα έχουν πρόσβαση στο Multuiplayer περιεχόμενο ένα μήνα νωρίτερα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το επίσημο Box-Art του τίτλου ενώ νεότερα αναμένονται από Τετάρτη 26 Απριλίου όπου θα έχουμε και το πρώτο trailer του τίτλου.

WWII-Box Art