Η NVIDIA παρουσιάζει τις δυνατότητες του Rainbow Six: Siege - VideoGamer.gr
R6S Screenshot 18 208655
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Η NVIDIA παρουσιάζει τις δυνατότητες του Rainbow Six: Siege

Ακολουθώντας την παράδοση, η NVIDIA και η Ubisoft συνεργάστηκαν για έναν ακόμη τίτλο. Φυσικά αναφερόμαστε στο Rainbow Six: Siege και για την δυνατότητα που θα δοθεί στους παίκτες μέσω του NVIDIA Gameworks. Οι εταιρείες υπόσχονται βελτιωμένα γραφικά και εικόνα, χάρη στις μεθόδους anti-aliasing και ambient occlusion που προσφέρει η τεχνολογία της NVIDIA.

Για να παρουσιάσει τις δυνατότητες αυτές, η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα βίντεο διάρκειας σχεδόν 2 λεπτών. Σε αυτό το βίντεο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν παραπάνω για τις επιλογές που θα τους δοθούν στον επερχόμενο shooter τίτλο.

Η NVIDIA επίσης επιβεβαίωσε ότι μια κάρτα γραφικών GTX 460 με 1GB VRAM μπορεί να προσφέρει 60FPS στο multiplayer, με τις ρυθμίσεις να είναι στο low σε ανάλυση 720p. To mode PvE Terrorist Hunt θα τρέχει στα 30FPS.

Για όσους ενδιαφέρονται για υψηλής ποιότητας γραφικά με τις επιλογές του Gameworks ενεργοποιημένες, θα χρειαστούν μια GTX 960 για να τρέξουν το παιχνίδι σε 1080p ή μια GTX 970 εάν θέλουν να δοκιμάσουν σε ανάλυση 1440p.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Rainbow Six: Siege κυκλοφορεί 1 Δεκεμβρίου για PS4, Xbox One και PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Rainbow Six Siege

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/12/2015