Η καινούργια πατέντα της Nintendo για την νέα της κονσόλα - VideoGamer.gr
tumblr nnrb7uAdol1uurcr8o1 1280
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Η καινούργια πατέντα της Nintendo για την νέα της κονσόλα

Το Nintendo NX δεν μοιάζει με καμία άλλη κονσόλα που έχει ξανακάνει η Nintendo, σύμφωνα με τον Tatsumi Kimishima, τον νέο πρόεδρο της Nintendo.

“Όσο για το NX, αυτό που έχω να πω είναι πως θα δείτε μια διαφορετική και ολοκαίνουργια εμπειρία” αναφέρει ο Kimishima. “Δεν φτιάχνουμε κάποια εξέλιξη του Wii ή του Wii U. Είναι κάτι μοναδικό και διαφορετικό”.

Σήμερα αναδύθηκε η καινούργια πατέντα για την νέα κονσόλα της Nintendo και όπως φαίνεται έχουμε να κάνουμε με μια ασυνήθιστη συσκευή. Οι απαραίτητες λεπτομέρειες από το στόμα της Nintendo απουσιάζουν, γι’αυτό τον λόγο όλων των ειδών φήμες εμφανίζονται εξαιτίας της περίεργης συσκευής που μοιάζει με χειριστήριο.

nx_patent_1

Γνωρίζουμε ωστόσο πως η συσκευή αυτή είναι αυτόνομη και δεν χρειάζεται να συνδεθεί με κάποια μεγαλύτερη συσκευή. Διαθέτει δικιά της touch οθόνη φτιαγμένη από την Sharp και με πλήκτρα και thumbsticks πάνω στην οθόνη. Επίσης διαθέτει δικιά της υποδοχή για κάποια κάρτα αποθήκευσης δεδομένων.

nx_patent_2

Μπορείτε να δείτε το πλήκτρο “18a” που λογικά είναι υπεύθυνο για την κίνηση. Αντίστοιχα το πλήκτρο “110” μάλλον είναι για την κάμερα, ενώ μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα τα πίσω bumpers στις θέσεις 20a και 20b.

Παρακάτω υπάρχει ακόμα μια εικόνα που δίνει περισσότερες πληροφορίες για την χρήση των πλήκτρων και πως δουλεύουν.

nx_patent_3

Η αποκάλυψη της κονσόλας NX από την Nintendo θα γίνει μέσα στο 2016 και περιμένουμε να δούμε μια κονσόλα που θα συνδυάζει τεχνολογίες για φορητό αλλά και home console gaming. 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ