Η επόμενη Nintendo Direct επικεντρώνεται στο Splatoon 2 - VideoGamer.gr
Κατέβασε την multiplayer beta του Splatoon 2 - videogamer.gr
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Η επόμενη Nintendo Direct επικεντρώνεται στο Splatoon 2

Μετά τον νέο πολύ επιτυχημένο τίτλο Zelda, το Mario Kart και το νέο IP, ARMS τα οποία κράτησαν τους παίκτες και την υπόλοιποι κοινότητα απασχολημένους με το Nintendo Switch νωρίτερα φέτος, έρχεται η σειρά υποστήριξης και του Splatoon 2 από την νέα handheld κονσόλα παιχνιδιών. Πιο συγκεκριμένα το sequel της σειράς, θα μπορέσουν να το απολαύσουν οι χρήστες του Nintendo Switch αυτό το καλοκαίρι, ενώ μια πιο προσεκτική (Direct) ματιά στα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού καταφθάνει από την Nintendo αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Η Nintendo of America ανακοίνωσε ότι η επόμενη μετάδοση και παρουσίαση της Nintendo Direct θα επικεντρωθεί στο Splatoon 2, με το livestream της εν λόγο μετάδοσης να πραγματοποιείται την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 στις 7 π.μ. PT / 10am ET. Παρακάτω το σχετικό post στον επίσημο λογαριασμό Tweeter της Nintendo of America.

Το επόμενο Nintendo Direct θα εστιάσει ειδικά στην επισήμανση μερικών από τις νέες δυνατότητες που μπορούν να αναμένουν οι fans από την επερχόμενη συνέχεια (sequel) της σειράς Splatoon, συμπεριλαμβανομένων νέων όπλων, νέων style παιχνιδιού και πολλά άλλα. Το Direct θα μεταδοθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo και από το επίσημο κανάλι της στο Twitch.

Το Splatoon 2 κυκλοφορεί για Nintendo Switch στις 21 Ιουλίου. Υποστηρίζει Joy-Con controllers, τον Pro Controller και είναι συμβατό τόσο από τις τηλεοπτικές (σύνδεση με τηλεοράσεις) όσο και με τις χειροκίνητες (by default) λειτουργίες της συσκευής. Περιέχει λειτουργία ενός παίκτη (single player mode) καθώς και multiplayer mode για τους πιο “κοινωνικούς” και “ανταγωνιστικούς” παίκτες, ενώ μπορείτε να συνδέσετε μέχρι και 10 κονσόλες Switch για ένα τοπικό τουρνουά.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ