Η EA 'εξετάζει' τις καταγγελίες για βιασμό προς Cristiano Ronaldo - VideoGamer.gr
Η EA 'εξετάζει' τις καταγγελίες προς Cristiano Ronaldo για βιασμό
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Η EA ‘εξετάζει’ τις καταγγελίες για βιασμό προς Cristiano Ronaldo

Η Electronic Arts αφαίρεσε τον Cristiano Ronaldo από τα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης που προωθούσαν το FIFA 19, αφού αποκαλύφθηκε τη νύχτα ότι ο πρώην μύθος της Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει ισχυρισμούς για βιασμό.

Μιλώντας με το Eurogamer, ένας εκπρόσωπος του εκδοτικού οίκου επιβεβαίωσε ότι παρακολουθεί στενά την κατάσταση και φαίνεται να έχει αναλάβει δράση αφαιρώντας το αστέρι της Juventus από τα κανάλια Twitter και Facebook του FIFA 19.

«Έχουμε δει την σχετική έκθεση που περιγράφει τους ισχυρισμούς εναντίον του Κριστιάνο Ρονάλντο», δήλωσε ο εκπρόσωπος. «Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση, καθώς περιμένουμε ότι οι αθλητές και οι πρεσβευτές μας έχουν ανάλογη συμπεριφορά σύμφωνα με τις αξίες της EA».

Ο Ρονάλντο κατηγορείται ότι εξαναάκασε την Kathryn Mayorga να κάνει σεξ μαζί του το 2009 σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Η Mayorga διατήρησε αρχικά τους ισχυρισμούς της ιδιωτικούς ως μέρος μιας εξωδικαστικής διευθέτησης με τον τότε επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η συμφωνία ήταν άκυρη καθώς ο Ρονάλντο δεν κατάφερε να εκπληρώσει έναν από τους όρους της συμφωνίας εκείνη την εποχή. Η Mayorga έχει υποβάλει τώρα τους ισχυρισμούς της στο φως του κινήματος #Me Too.

«Σίγουρα αρνούμαι τις κατηγορίες που εκδίδονται εναντίον μου», ανέφερε ο Ρονάλντο στο Twitter. «Ο βιασμός είναι ένα απαράδεκτο έγκλημα που στρέφεται εναντίον όλων όσων είμαι και πιστεύω».

Ο Ρονάλντο προφανώς παρουσιάστηκε έντονα σε όλα τα σχετικά-πράγματα FIFA 19, καθώς είναι το αστέρι εξωφύλλου του παιχνιδιού και εμφανίζεται σε διάφορες άλλες σημαντικές προωθήσεις για τον τίτλο.

Το FIFA 19 κυκλοφόρησε στα PlayStation 4, PC, Switch και Xbox One στις 28 Σεπτεμβρίου και έφτασε στην κορυφή του All Chart Format του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

FIFA 19

Για: Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

25 Σεπτεμβρίου 2018