Η ΕΑ δεν θα σταματήσει να κάνει παιχνίδια Star Wars - VideoGamer.gr
starwarsEA 620x350 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η ΕΑ δεν θα σταματήσει να κάνει παιχνίδια Star Wars

Όπως μάθαμε πρόσφατα η Disney έκανε μια νέα συνεργασία και έφερε και πάλι στο προσκήνιο την Lucasfilm Games όπου ουσιαστικά παραχώρησε πολλά δικαιώματα στην εταιρεία στο να κάνει παιχνίδια και συνεργασίες χωρίς την EA. Αυτό φυσικά έφερε την ανακοίνωση του Open-world τίτλου από την Ubsioft και την Lucasfilm Games και το γεγονός πως αυτές οι δύο εταιρείες συνεργάζονται για έναν τίτλο όπως αυτό είναι από μόνο του άκρως ενθουσιώδες. Από εκεί και πέρα τι γίνεται με την EA;

H EA μετά από αυτό σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες θα μπορεί να κάνει και αυτή παιχνίδια Star Wars όπου δήλωσε κιόλας πως είναι πολλοί περήφανοι για την συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα με την Lucasfilm και τα παιχνίδια που έβγαλαν. Καλώς η κακώς τα παιχνίδια Star Wars Jedi Fallen Order και Star Wars Squadrons ήταν αρκετά καλά οπότε γιατί όχι να δούμε περισσότερα από αυτά από την EA.

Τέλος η Lucasfilm Games δήλωσε πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την EA καθώς υπάρχουν αρκετά ενεργά projects αυτή τη στιγμή τα οποία δεν γνωρίζουμε. Βέβαια κάτι τέτοιο σίγουρα θα έχει impact στην EA καθώς εάν βγουν καλύτερα τα παιχνίδια της Ubisoft και της οποιαδήποτε εταιρείας εκεί έξω τότε δεν θα είναι καλό για την EA.

Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece. Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και το Mansworld για πιο geek stuff και όχι μόνο.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ