Η EA ανακοινώνει την πλατφόρμα EA Originals - VideoGamer.gr
EA Originals
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Η EA ανακοινώνει την πλατφόρμα EA Originals

Η EA αποφάσισε να δώσει λίγη παραπάνω βοήθεια στα μικρά studio ανακοινώνοντας την πλατφόρμα EA Originals, η οποία θα δώσει όσο περισσότερη ώθηση μπορεί στα αξιόλογα studio.

Το πρώτο παιχνίδι που θα είναι μέρος της πλατφόρμας ονομάζεται Fe, και είναι ένα 3D platformer απο την Zoink games που σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε το δάσος ως ένα μικρό κουτάβι. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τις πλατφόρμες που θα μπούμε να παίξουμε τον τίτλο, όμως μπορείτε να πάρετε μια γεύση στο trailer αποκάτω.

Σύμφωνα με την εταιρία, “Τα EA Originals είναι μια αναζήτηση νέων μοναδικών παιχνιδιών που ξέρουμε πως οι παίκτες θα αγαπήσουν, και δουλεύοντας μαζί με μικρές ομάδες ανάπτυξης, κάνουμε βέβαιη την ανακάλυψή τους απο τους παίκτες.”

Αν φυσικά δεν προλάβετε τα νέα αλλά και να δείτε τις Press Conferences των εταιρειών θα μπορέσετε να μάθετε τα πάντα στη σελίδα μας καθώς θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση. Για πιο εύκολη πρόσβαση όσο αναφορά τα νέα και όλα τα σχετικά E3 πράγματα έχουμε δημιουργήσει το Videogamer E3 News Hub.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ