Η Beta του Hitman διαθέσιμη για τα PS Plus μέλη - VideoGamer.gr
13303615761260.822.1dde4da9301213e2cbd5ff1750571d401
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Η Beta του Hitman διαθέσιμη για τα PS Plus μέλη

Μετά από πολύ καιρό, ήρθε η ώρα για τα PS Plus μέλη να γιορτάσουν, καθώς η Beta του Hitman θα γίνει διαθέσιμη με τα δωρεάν παιχνίδια του PS Plus, την επόμενη Παρασκευή 4 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την IO Interactive, “Η αρχική Beta ήταν μια πολύ καλή στιγμή για να ελέγξουμε τον νέο Hitman παιχνίδι, καθώς μας έδωσε πολλές πληροφορίες για την λειτουργία των servers του τίτλου κάτω από πίεση.”

hitman_9[1]

Μαζί με την ανακοίνωση της Beta, η Square Enix κυκλοφόρησε και ένα CGI trailer, ταξιδεύοντας τους παίχτες “σε μια περιπέτεια μερικών στιγμών του Hitman“. Το trailer μπορείτε να το δείτε αποκάτω.

Το πρώτο επεισόδιο του Hitman έρχεται σε PS4, Xbox One και PC στις 11 Μαρτίου, και περιλαμβάνει μια αποστολή Πρόλογο και την τοποθεσία του Παρισιού. Επιπλέον επεισόδια θα κυκλοφορήσουν στου ερχόμενους μήνες.

vgotm

Εσείς μην ξεχνάτε τον μηνιαίο Διαγωνισμό μας για τον Videogamer of the Month Φεβρουαρίου, με τον οποίο μπορείτε και εσείς να κερδίσετε το Life Is Strange προσφορά της CD Media, κάνοντας εγγραφή στο site και σχολιάζοντας και εσείς παρέα με εμάς τα νέα που κυκλοφορούν καθημερινά.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Hitman

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/03/2016