Υπηρεσία ταινιών και σειρών στο Playstation Plus - VideoGamer.gr
PlayStation Plus
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Υπηρεσία ταινιών και σειρών στο Playstation Plus

Φαίνεται πως η Sony θέλει να εμπλουτίσει το Playstation Plus με το δικό της ”Pass”. Η εν λόγω φήμη έχει σχεδόν κλείσει μετά από επίσημο Post που έγινε στο site της Πολωνίας και όχι μόνο. Η εν λόγω υπηρεσία λοιπόν θα προσφέρει και ψυχαγωγία στην gaming υπηρεσία με ταινίες.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν είχαμε την πρώτη εικόνα από το πως θα είναι η υπηρεσία και τα νέα χαρακτηριστικά της. Αυτό λοιπόν πλέον σημαίνει πως ταινίες της Sony θα προβάλονται στην εν λόγω υπηρεσία. Venom, Zombieland: Double Tap, Venom, Bloodshot και όχι μόνο. Η ιστοσελίδα μάλιστα ανέφερε, ”Ένα νέο όφελος διαθέσιμο για περιορισμένο χρόνο στο Playstation Plus. To Ps Plus Video Pass είναι μια δοκιμαστική υπηρεσία διαθέσιμη από τις 22.04.2021 μέχρι και τις 22.04.2022”.

Για την ώρα φυσικά δεν έχουμε καμία επίσημη ανακοίνωση από την ίδια τη Sony και ακόμη καλά καλά δεν ξέρουμε κατά πόσο θα ισχύει κιόλας η εν λόγω υπηρεσία στη χώρα μας.

WCCFplaystationplusvideopass3

Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece. Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και το Mansworld για πιο geek stuff και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ