H Remedy ελπίζει σε ένα νέο Alan Wake τίτλο - VideoGamer.gr
social 8
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

H Remedy ελπίζει σε ένα νέο Alan Wake τίτλο

Η Remedy είναι η εταιρεία πίσω από την επιτυχημένη σειρά Alan Wake το οποίο δυστυχώς έχουμε να δούμε μερικά χρόνια. Η Remedy στην E3 2018 δεν έδειξε κάτι σε Alan Wake όμως είδαμε ένα νέο IP το οποίο και ακούει στο όνομα Control.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε η Remedy δήλωσε ότι μπορεί το studio να έχει δώσει όλη του την προσοχή στο επερχόμενο Control όμως πραγματικά ελπίζει σε ένα νέο Alan Wake. Τέλος η Remedy έδωσε μια πολύ ενθουσιώδης δήλωση σχετικά με τα δικαιώματα του τίτλου την οποία και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

“Λοιπόν έχουμε ακόμη τα δικαιώματα του Alan Wake, Αυτό που θέλουμε να πούμε και να τονίσουμε είναι πως το Alan Wake έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας και πραγματικά θέλουμε και εμείς ένα καινούργιο τίτλο και το θέλουμε όσο και εσείς. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα και θα δείτε τι έρχεται για Alan Wake στη συνέχεια”.

Μήπως η εταιρεία μας έδωσε ένα teaser για τον επόμενο τίτλο της εταιρείας; Πραγματικά ελπίζουμε σε κάτι τέτοιο από την Remedy και ας ελπίσουμε για τα καλύτερα στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ