H Insomniac Games δεν έχει πλάνα για άλλο Resistance game - VideoGamer.gr
social 55
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

H Insomniac Games δεν έχει πλάνα για άλλο Resistance game

Την σειρά Resistance την γνωρίσαμε επί εποχής PS3 με το δεύτερο αλλά και το τρίτο παιχνίδι της σειράς να είναι πραγματικά must για τους κατόχους της εν λόγω κονσόλας.

Πλέον στην νέα γενιά δεν έχουμε δει κάτι καινούργιο με την Insomniac Games να μην φαίνεται μάλιστα να έχει στα σχέδια της ένα καινούργιο τίτλο Resistance. Σε μια πρόσφατη απάντηση που έδωσε ο Community Director της Insomniac Games, James Stevenson, για το αν θα επιστρέψει η σειρά στο PS4, απάντησε πως το θεωρεί “απίθανο”.

Πιο συγκεκριμένα είπε, “Πιστεύω ότι μιλάμε για κάτι πολύ μακροπρόθεσμα βέβαια έχω μάθει και να λέω “Ποτέ μην λες ποτέ” οπότε ίσως και να γινόταν σε κάποια στιγμή. Για το μόνο που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχουν σχέδια περί ανάπτυξης νέους τίτλου Resistance”.

Όπως καταλάβατε λοιπόν και εσείς δεν θα δούμε κάτι σε Resistance σίγουρα όχι σε αυτήν την γενιά τουλάχιστον. Να πούμε ότι ο τελευταίος τίτλος της σειράς ήταν το Resistance 3 το οποίο παρόλο που τα πήγε εξαιρετικά στο κομμάτι των κριτικών που έλαβε δεν τα πήγε και τόσο καλά στις πωλήσεις.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον κάτι στην επόμενη γενιά. Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Ratchet & Clank

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

12/04/2016