Η Epic Games και στο παρελθόν μας έχει δείξει ότι θέλει να έχει ένα σοβαρό πρόσωπο την βιομηχανία του gaming και αυτό φαίνεται πως θέλει να μας δείξει για ακόμη μια φορά.

Πρόσφατα λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες, η Epic Games μήνυσε έναν πρώην υπάλληλό της για την διαρροή που είχε γίνει πριν από μερικούς σχετικά με την Season 4 του παιχνιδιού. Ο πρώην υπάλληλος της Epic Games με όνομα, Thomas Hannah, έσπασε την πολιτική και το απόρρητο σχετικά με το μοιραστεί πληροφορίες και εικόνες με τρίτο πρόσωπο εκτός εταιρείας. Ο ίδιος προς υπεράσπισή του λέγεται πως δέχθηκε τις εν λόγω κατηγορίες όμως δεν φέρει καμία ευθύνη για την δημοσίευση των πληροφοριών που είχαν δημοσιευτεί μέσω Reddit πριν από μερικούς μήνες. Από την άλλη το τρίτο πρόσωπο δεν φαίνεται να έχει κανένα μερίδιο ευθύνης καθώς εκείνο δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο ή έγγραφο σχετικά με την πολιτική απορρήτου.

H Epic Games φαίνεται πως απαιτεί "δικαιοσύνη" και σεβασμό στον χαρακτήρας της ως εταιρεία καθώς όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν θέλει να εξασφαλίσει ένα ασφαλές μέλλον σε επόμενα ίσως τέτοια θέματα τα οποία μπορεί να προξενήσουν. Ίσως αυτό θα έπρεπε να είναι και ένα παράδειγμα για τις υπόλοιπες εταιρείες οι οποίες πολλές φορές πέφτουν "θύματα" διαρροών.