Το Gone Home έρχεται για PS4 και Xbox One - VideoGamer.gr
Gone Home
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Το Gone Home έρχεται για PS4 και Xbox One

Όπως ανακοίνωσε η The Fullbright Company, ο επιτυχημένος indie τίτλος, Gone Home, έρχεται σε PS4 και Xbox One στις 12 Ιανουαρίου. Έχοντας κυκλοφορήσει για PC το 2013, η έκδοση για τις κονσόλες ήταν προγραμματισμένη για το 2014 προτού ακυρωθεί.

Ευτυχώς, τώρα, οι κάτοχοι κονσολών θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τον τίτλο, όπως ήταν εξαρχής η πρόθεση των δημιουργών.Όπως δήλωσε ο Steve Gaynor, writer και designer του Gone Home: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι σε ένα νέο κοινό παικτών.”

TVRoom2013

“Από τότε που κυκλοφόρησε το Gone Home, θέλαμε να μπορέσουμε να το φέρουμε και σε ανθρώπους που δεν είναι κάτοχοι PC. Ο σκοπός μας δεν ήταν να προσθέσουμε ή να αλλάξουμε πράγματα, απλά να φέρουμε το παιχνίδι που αγαπήθηκε, στις κονσόλες.”

Το Gone Home ακολουθεί την ιστορία της Kaitlin, η οποία φτάνει σπίτι μετά από ένα χρόνο απουσίας, όμως το σπίτι είναι άδειο και κάτι δεν πηγαίνει καλά. Οι παίκτες θα πρέπει να εξερευνήσουν το σπίτι και να εξετάσουν κάθε πτυχή του για να ανακαλύψουν τι συνέβη.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ