Πρώτο Gameplay από το επερχόμενο World War Z - VideoGamer.gr
war z 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Πρώτο Gameplay από το επερχόμενο World War Z

To World War Z είναι ο τίτλος ο οποίος είναι η μεταφορά της ταινίας σε παιχνίδι και όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι θα είναι αρκετά διασκεδαστικό. Η αλήθεια είναι ότι για τον εν λόγω τίτλο κρατούσαμε μικρό καλάθι όμως προς μεγάλη έκπληξη ο τίτλος της Paramount Digital Entertainment φαίνεται αρκετά καλός.

Μέχρι προσφάτως είχαμε δει μόνο μερικά trailer και στην φετινή E3 2018 είδαμε το πρώτο Gameplay του τίτλου το οποίο κιόλας μπορείτε να δείτε παρακάτω. Αυτό που μας έκανε αρκετή εντύπωση είναι ότι ο τίτλος φαίνεται μια πιστή αντιγραφή από το Left 4 Dead με μοναδική και κύρια διαφορά να είναι το ότι ο τίτλος είναι third person shooter. Ένας αρκετά ενδιαφέρον κόσμος με τα Zombie να είναι άκρως επιθετικά και με στοιχεία τα οποία είχαμε δει στην ταινία φαίνεται να είναι το World War Z. Η Saber Interactive είπε πως θέλει να δώσει και λίγο βάθος στους χαρακτήρες και όχι μόνο να είναι ένα ακόμη Zombie third person shooter. Από τη στιγμή λοιπόν που έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο θυμίζει τόσο πολύ στο Left 4 Dead είναι σίγουρο πως θα τραβήξει την προσοχή. Τέλος να πούμε ότι ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας.

Για περισσότερες ειδήσεις και νέα σχετικά με τη E3 2018 και όχι μόνο φυσικά μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ