Gameplay βίντεο για το Adrift - VideoGamer.gr
adr1ft pax 01
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Gameplay βίντεο για το Adrift

Η Three One Zero κυκλοφόρησε δύο βίντεο τα οποία μας δίνουν μια καλή εικόνα από το επερχόμενο VR παιχνίδι, με τίτλο Adrift. Στα βίντεο, συνολικής διάρκειας 18 λεπτών, βλέπουμε τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, Alex Oshima, να εξερευνά το περιβάλλον του. Σίγουρα το παιχνίδι φαίνεται εντυπωσιακό.

Το Adrift – η εναλλακτικά ADR1FT – είναι ένα first-person interactive παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες θα παίρνουν τον έλεγχο του Alex Oshima. Έχοντας ξυπνήσει σε έναν κατεστραμμένο διαστημικό σταθμό, χωρίς μνήμη του συμβάντος, ο Alex θα πρέπει να εξερευνήσει, σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας, ώστε να βρει στοιχεία και να καταφέρει να επισκευάσει το όχημα διαφυγής. Διαδραματίζεται στο 2037 και οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το open enviroment του παιχνιδιού. Φυσικά θα υπάρχουν περιορισμοί όπως το οξυγόνο, το οποίο όταν θα μειώνεται η όραση του χαρακτήρα θα θολώνει και θα πρέπει να βρει σύντομα φιάλη.

Αρχικά σχεδιασμένο να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2015, πήρε παράταση για το πρώτο τρίμηνο του 2016, έτσι ώστε να συμπέσει με την κυκλοφορία του Oculus Rift. Έρχεται με ταυτόχρονη κυκλοφορία σε PS4, Xbox One και PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.