Όπως ανακοίνωσε η Ubisoft, έναν μήνα πριν την κυκλοφορία του νέου της τίτλου For Honor, θα διεξαχθεί μία closed beta, κατά την διάρκεια της οποίας θα μπορέσουμε να δοκιμάσουμε το τελικό αποτέλεσμα του τίτλου πριν την επίσημη κυκλοφορία του!

for-honor-always-on-experience-1140x641

Πολλά δώρα για όσους πάρουν μέρος στην closed beta του For Honor!

Η συγκεκριμένη δοκιμή θα γίνει διαθέσιμη μέσα στον Ιανουάριο και θα δώσει την δυνατότητα σε αρκετούς παίκτες -με τον ακριβή αριθμό να μην έχει ακόμα επισημοποιηθεί από την Ubisoft- να δοκιμάσουν το τελικό αποτέλεσμα για το αιματηρό και ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό For Honor. Οι παίκτες που θα επιλεγούν να λάβουν μέρος στην συγκεκριμένη beta θα λάβουν πολλά in-game rewards και θα έχουν επίσης την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα ειδικό event με το όνομα War of the Factions. Πρόκειται για ένα περιορισμένο σε χρονική διάρκεια event που θα λάβει χώρα μόνο πριν από την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου με σκοπό να αναδείξει την ισχυρότερη πολεμική φυλή. Ως γνωστόν, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των Vikings, των Samurai και των Knights, με τους παίκτες που θα αναδειχθούν νικητές στην συγκεκριμένη εκδήλωση να λαμβάνουν επιπλέον δώρα από την Ubisoft.

forhonor

Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην closed beta που θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στον ιστότοπο της Ubisoft, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής και αναμένοντας να δείτε αν έχετε επιλεγεί. Το For Honor αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου 2017 για PS4, Xbox One και PC.