Ανακοίνωση ενός νέου τίτλου από ένα σημαντικό developer στις 6 μ.μ. σήμερα, και πιθανόν να είναι το επόμενο παιχνίδι της Volition, όπως άφησε να εννοηθεί ο executive editor Ryan McCaffrey.
Η ανακοίνωση έγινε αρχικά στο Twitter, και στην συνέχει ακολούθησε ένα tease στο NeoGAF από τον Shinobi602.
Ο Shinobi, παλιότερα, είχε αποκαλύψει ότι το νέο Call of Duty θα είναι στο διάστημα, και ακόμη το 4-player co-op mode για το Assassin’s Creed Unity.
Το νέο παιχνίδι της Volition φημολογείται ότι θα λέγεται Agents of Mayhem, με μεγάλη πιθανότητα να είναι καινούργιο IP και όχι κάποια συνέχεια παλιάς σειράς παιχνιδιών (π.χ. Saints Row).
Το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Saints Row, Saints Row IV, κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2013, με το expansion Gat out of Hell να ακολουθεί το 2015.
Νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, η Deep Silver είπε ότι σχεδιάζει μία σημαντική ανακοίνωση για την φετινή E3, η οποία ξεκινάει την επόμενη Τρίτη στο LA.