Φήμη: Νέος τίτλος Vanquish από την SEGA; - VideoGamer.gr
Vanquish ds1 670x377 constrain
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Φήμη: Νέος τίτλος Vanquish από την SEGA;

O cult classic gaming τίτλος της PlatinumGames, Vanquish, αποτέλεσε έναν τίτλο που συγκέντρωσε ένα μικρό, αλλά αρκετά παθιασμένο, fanbase για το μοναδικό σταοιχείο δράσης τρίτου προσώπου του, ενώ μια νέα “ματιά”, όπως το παρακάτω Tweet, από τον εκδότη SEGA, θα μπορούσε κάλλιστα να σημαίνει την συνέχεια του τίλου, αργότερα αυτό το έτος.

Χθες, με ένα post στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η εκδότης SEGA μοιράζεται μια εικόνα (teaser), η οποία αποκαλύπτει καποιου είδους ανακοίνωσης ή κυκλοφορίας ενός νέου gaming τίτλου. Το μόνο στοιχείο που παρέχεται από το συγκεκριμένο post, είναι μια εικόνα ενός εμβλήματος και ο αριθμός “2017”, ο οποίος συμβολίζει την κυκλοφορία του μυστήριου αυτού παιχνιδιού, πιθανόν, για το τρέχον έτος.

Ωστόσο, πολλοί “παρατηρητικοί” οπαδοί στο Twitter χαρακτήρισαν το έμβλημα της εικόνας, ως αυτό του Victor Zaitsev, του βασικού ανταγωνιστή του Vanquish, υποδεικνύοντας ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία (teaser), σίγουρα συνδέεται με κάποιο τρόπο με το παιχνίδι.

Παρακάτω το αποκαλυπτικό post που “άναψε” φωτιές στους fans του Vanquish, στον Tweeter λογαριασμό της SEGA:

Αν και υπάρχει πάντα η πιθανότητα ενός νέου παιχνιδιού στη σειρά, τα πιο πρόσφατα “αποδεικτικά” στοιχεία δείχνουν πως η ανακοίνωση αυτή αποτελεί μια, πιθανή, PC remastered έκδοση του Vanquish, που θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το τρέχον έτος. Επίσης, αν συνυπολογίσει κανείς και το γεγονός ότι η SEGA κυκλοφόρησε μια PC έκδοση, του υπερεπιτυχημένου τίτλου της PlatinumGames, Bayonetta τον περασμένο μήνα, έτσι αυτό το post αποτελεί έναν μικρό “υπαινιγμό” για το Vanquish, να αποτελεί τον επόμενο τίτλο της εταιρείας για PC.

Το Vanquish σκηνοθετήθηκε από τον Shinji Mikami, ο οποίος είναι γνωστός για την εξαίρετη δουλειά του, από γνωστές gaming σειρές, όπως τα Devil May Cry και Resident Evil. Ο τίτλος κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο για τα PS3 και Xbox 360 το 2010, πολλά gaming sites και κριτηκούς να το χαρακτηρίζουν ως “μία από τις πιο ευχάριστες και αξέχαστες εμπειρίες” εκείνης της χρονιάς.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ