θες, η Ubisoft, μετά την από την πρόσφατη ανακοίνωση και το αντίστοιχο επίσημο artwork του Far Cry 5, πρόσφερε μια πρώτη "ζωντανή ματιά" στους fans της σειράς, προσφέροντας το πρώτο επίσημο trailer του νέου Far Cry τίτλου.

Η επίσημη αποκάλυψη έγινε με τη μορφή ενός  trailer ανακοίνωσης (announcement) και ενός trailer που αποκαλύπτει τους κεντρικούς (τρεις) χαρακτήρες του παιχνδιού. Εκτώς αυτών, η γνωστή εκδότης και εταιρεία παραγωγής ιντεοπαιχνιδιών ακολούθησαν την αποκαλυφθείσα αποκάλυψη με λεπτομέρειες σχετικά με τις διάφορες εκδόσεις αγοράς του παιχνιδιού, καθώς και με πληροφορίες σχετικά με τα Preorder bonuses και την επιβεβαίωση ενός επερχόμενου Season Pass.

Αρχικά αξίζει να αναφερθεί ότι για όλες τις εκδόσεις, εάν προαγοράσετε (Preorder) το Far Cry 5, θα λάβετε το "Doomsaday Prepper Pack", το οποίο περιλαμβάνει το prepper outfit, όπλο και το αντίστοιχο skin για το όχημά σας, καθώς και μερικά πρόσθετα αναλώσιμα (consumables).

591567f6ca1a6460388b4568-2
Εάν προ-παραγγείλετε την ψηφιακή έκδοση μέσω του Xbox Store, μπορείτε ακόμη και να το προ-φορτώσετε (preload) αμέσως. Κάτι που αποτελεί λίγο νωρίς, οπότε ελπίζουμε ότι δεν θα το ξεχάσετε όταν  κυκλοφορήσει επίσημα το Far Cry 5, τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους. Μαζί με την ψηφιακή προπαραγγελία για το Xbox One, η Ubisoft ανακοίνωσε επίσης δύο εκδόσεις του παιχνιδιού που είναι διαθέσιμες μέσω του Ubisoft Store. Αυτές είναι οι Deluxe και Gold Εκδόσεις του παιχνιδιού. Το τελευταίο περιλαμβάνει το Season Pass, το περιεχόμενο του οποίου θα αποκαλυφθεί αργότερα. Φυσικά, κάθε μία από τις παρακάτω εκδόσεις είναι επίσης διαθέσιμη για προπαραγγελία στο PlayStation Store.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω, ό,τι προσφέρει κάθε έκδοση του Far Cry 5:

Pre-order Bonus:

Doomsday Prepper Pack –  Προσφέρει extra το το prepper outfit, όπλο και το αντίστοιχο skin για το όχημά σας, καθώς και μερικά πρόσθετα αναλώσιμα (consumables).

Far Cry 5: Standard Edition – $59.99:

FCZ_PS4_STD_3D_297_420_291399

Περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι.

Far Cry 5: Deluxe Edition – $69.99:

FCZ_PS4_Deluxe_3D_297_420_Desktop_291264

Περιλαμβάνει άμεση πρόσβαση στα παρακάτω πρόσθετα όπλα, explosives, οχήματα και skins:

  • The Big Game Hunter Pack
  • The Ace Pilot Pack The Explosive Pack
  • The Chaos Pack
  • AR-C Assault Rifle & .44 Magnum Handgun with unique skins

Far Cry 5: Gold Edition – $89.99:

FCZ_PS4_Gold_3D_297_420_Desktop_291272
Περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο της Deluxe Edition, ενώ επιπρόσθετα προσφέρει και extra περιεχόμενο με το επερχόμενο Season Pass.

Για αυτούς που προτιμούν κάτι πιο "fancy" υπάρχει και η Steelbook Gold Edition στα $ 99.99 USD, η οποία συμπεριλαμβάνει όλα όσα έχει η Gold Edition, σε ένα όμορφο "περιτύλιγμα" σε "μεταλλική θήκη"(steelbook case).

Όλες οι προαναφερθείσες εκδόσεις του Far Cry 5 είναι διαθέσιμες σε PlayStation 4, PlayStation Pro, Windows PC και Xbox One, με την νέα προσθήκη στην δημοφιλή open world FPS σειρά της Ubisoft να κυκλοφορεί στις 27 Φεβρουαρίου του 2018.