Έρχεται το Werewolf: The Apocalypse - VideoGamer.gr
2e14c498 6bab 43c7 ab2b 55ce56b0e2c3 WereWolf Artwork nologo
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Έρχεται το Werewolf: The Apocalypse

Καλά τα νέα για τους fans του fantasy gaming καθώς η Focus Home Interactive ανακοίνωσε συνεργασία με την White Wolf Publishing, ιδιοκτήτρια εταιρεία του World of Darkness universe (Vampire The Masquerade, Werewolf, Mage Ascension).

Από τη νέα αυτή συνεργασία, η Focus Home Interactive και η Cyanide θα δημιουργήσουν ένα παιχνίδι βασισμένο στο Werewolf: The Apocalypse.

“Γίνε λυκάνθρωπος, γνωστός και ως Garou, και βυθίσου στην ατμόσφαιρα του κόσμου τους. Οι Garou είναι πολεμιστές λυκάνθρωποι που αντιτίθενται στον αστικό πολιτισμό και την υπερφυσική διαφθορά, τα οποία οδηγούν στην αναπόφευκτη Αποκάλυψη.”

Werewolf: The Apocalypse

Όπως δήλωσε ο Cédric Lagarrigue, πρόεδρος της Focus Home Interactive: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε με το World of Darkness universe, καθώς είναι ένας εξαιρετικός χώρος για να πούμε στους παίκτες μια εκπληκτική ιστορία. Επίσης είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την Cyanide σε αυτή τη περιπέτεια. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι που θα ευχαριστήσει και τους fans του World of Darkness και τους νέους.”

Περισσότερα για το Werewolf: The Apocalypse θα έχουμε πιθανότατα τον Φεβρουάριο, στην παρουσίαση της εταιρείας στο Παρίσι.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ