Έρχεται νέο Rayman για το Nintendo Switch; - VideoGamer.gr
rayman 2
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Έρχεται νέο Rayman για το Nintendo Switch;

Ο δημιουργός του Rayman, Μichel Ancel, προκάλεσε αναστάτωση στα social media τις προηγούμενες μέρες μετά από μερικές του δημοσιεύσεις για τον πρώτο τίτλο Rayman που δημιούργησε το μακρινό 1995. Η είδηση που βγήκε όμως είναι η ενδεχόμενη δημιουργία ενός τίτλου του δημοφιλούς franchise για την νέα κονσόλα της Nintendo!

Το ακυρωμένο project και η αινιγματική δήλωση

Σε δημοσίευσή του στο λογαριασμό του στο Instagram, ο Μichel Ancel μας έδειξε το ακυρωμένο για το SNES Rayman που επρόκειτο να κυκλοφορήσει για την δημοφιλή κονσόλα το 1995. ‘Mόνο 4 άνθρωποι στον κόσμο έχουν δει την συγκεκριμένη έκδοση πριν από τόσα χρόνια, αλλά φαίνεται ότι υπήρχε ακόμα ζωή στα κυκλώματά του’ δήλωσε ο δημοφιλής developper, ο οποίος στη συνέχεια δημοσίευσε εικόνα της ROM του ακυρωμένου παιχνιδιού.

Η εξέλιξη του Rayman τα τελευταία 25 χρόνια.

Το αρχικό πλάνο ήταν ο συγκεκριμένος τίτλος να διατεθεί από την Nintendo, κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ, ενώ ο τίτλος έκανε την παρθενική εμφάνισή του σε κονσόλες όπως το PS1, το Atari Jaguar και το Sega Saturn, χάρη στην εμφάνιση των CDs στην βιομηχανία του gaming. Το αποτέλεσμα, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ήταν πολύ διαφορετικό συγκριτικά με το ακυρωμένο project για το SNES.

O Rayman στο PS1.

O Rayman στο PS1.

Ωστόσο, η πιο σημαντική είδηση με την οποία ο Μichel Ancel  ‘άναψε φωτιές’ στους φανατικούς του συγκεκριμένου franchise αφορά στην πιθανότητα κυκλοφορίας του συγκεκριμένου τίτλου για την νέα κονσόλα της Nintendo. ‘Πρέπει να δημιουργήσουμε μία εκδοχή του συγκεκριμένου παιχνιδιού για το Switch‘ δήλωσε ο δημοφιλής δημιουργός, αναφερόμενος στην νέα κονσόλα της Nintendo που αναμένεται να διατεθεί στις αγορές τον Μάρτιο του 2017. 

Εσάς πώς θα σας φαινόταν ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Θα θέλατε να δείτε τον αγαπημένο σας ήρωα στο Nintendo Switch;

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ