Έρχεται η beta του Overwatch - VideoGamer.gr
overwatch 162
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Έρχεται η beta του Overwatch

Η Blizzard ανακοίνωσε την έναρξη της beta περιόδου για το πολυαναμενόμενο νέο της τίτλο, το Overwatch. Έτσι στις 27 Οκτωβρίου, ένα μέρος όσων έχουν εγγραφεί για το beta test, θα λάβει πρόσκληση για θα δοκιμάσει από πρώτο χέρι τον πρωτότυπο αυτόν – για τα δεδομένα της Blizzard – τίτλο. Μπορείτε να κάνετε και εσείς εγγραφή στην beta και να διεκδικήσετε μια θέση ανάμεσα στους συμμετέχοντες.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία για το πότε η beta θα επεκταθεί και στην Ευρώπη, και ειδικότερα στην Ελλάδα, αλλά σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Blizzard, “οι υπόλοιπες περιοχές θα ακολουθήσουν σύντομα”. Αυτό που ξέρουμε πάντως είναι πως η beta θα περιέχει built-in voice chat, πρώτη φορά για τίτλο της Blizzard, ενώ η τελική έκδοση του τίτλου θα περιέχει επίσης spectator mode και δυνατότητα για την δημιουργία private games.

Ευτυχώς για εμάς, σήμερα η Blizzard έχει προγραμματίσει δύο beta preview livestreams. Μπορείτε να δείτε λοιπόν πρώτοι το Overwatch στις 20:00 στα κανάλια των Haylinic και Ellohime.

Μείνετε μαζί μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τον νέο competitive τίτλο της Blizzard.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Overwatch

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

24/05/2016