Το Rocket League πρόκειτε να δεχτεί ένα update που θα προσθέτει “crate system“, όπως περίπου γίνεται και με το Counter Strike: Global Offensive. Με αυτό το σύστημα οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώνουν κιβώτια πληρώνοντας ένα μικρό ποσό, σύμφωνα με ανακοίνωση της Psyonix.
Περισσότερες λεπτομέρειες πρόκειτε να αποκαλυφτούν στο Rocket League Championship Series τον επόμενο μήνα. O Jeremy Dunham, ο πρόεδρος της Psyonix, επιβεβαίωσε μέσω του Reddit πως τα κιβώτια αυτά θα περιλαμβάνουν μονάχα cosmetic αντικείμενα, και πρόσθεσε επίσης πως θα οι αγορές θα γίνονται μέσω του Steam Marketplace.
Πιο αναλυτικά ο Jeremy Dunham δήλωσε πως:
- Τα ‘crates’ θα περιλαμβάνουν μόνο cosmetic αντικείμενα.
- Όσοι δεν θέλουν να ασχοληθούν καθόλου, μπορούν να απενεργοποιήσουν ολόκληρο το σύστημα.
- Θα συνεχίσουμε να παρέχουν δωρεάν αρένες, modes και αντικείμενα, μαζί με νέα DLC.
Ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίζουν τα κλειδιά που θα ανοίγουν τα κιβώτια, ούτε αν θα μπορούμε να τα κερδίσουμε παίζοντας το παιχνίδι.
Επίσης δεν γνωρίζουμε αν θα δούμε αυτό το σύστημα σε κάποια άλλη πλατφόρμα πέρα από το PC. Περισσότερες λεπτομέρειες για το “crate system” θα αποκαλυφτούν στις 6 Αυγούστου, στο Rocket League’s Championship Series.