Έρχεται το Batman: Court of the Owls; - VideoGamer.gr
social 2
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Έρχεται το Batman: Court of the Owls;

Τις τελευταίες ώρες όπως μπορεί να έχετε καταλάβει και εσείς επικρατεί ένας χαμός όσον αφορά το νέο παιχνίδι Batman όπου από ότι φαίνεται είναι πού κοντά στην επίσημη ανακοίνωσή του. Ξέρουμε εδώ και αρκετό καιρό πως η Warner Bros δουλεύει σε ένα νέο παιχνίδι Batman και σύμφωνα με τις νέες φήμες αυτό φαίνεται πως θα είναι το Batman: Court of the Owls.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σκοτεινό σύμπαν το οποίο πάντα σύμφωνα με φήμες θα είναι πολύ κοντά στα εν λόγω comic και θα αποτελέσει sequel για το Batman: Arkham Origins. Το Arkham Origins είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι λατρεμένο από πολλούς και από ότι φαίνεται έχουμε να δούμε μαι κάπως διαφορετική ιστορία. Προχθές γιορτάσαμε τα 80 χρόνια Batman και ίσως θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να έχουμε εκεί την αποκάλυψη του τίτλου όμως το μόνο που είχαμε ήταν μερικές νέες φήμες αλλά και Tweet από τον ίδιο τον Scott Snyder (συγγραφέα της θρυλικής σειράς) ο οποίο ανάρτησε ένα Tweet με το hashtag #bewarethecourtofowls το οποίο θα δείτε και εσείς παρακάτω.

f8phwc23l9o31

Έχουμε αυτό λοιπόν και από την άλλη έχουμε έναν χαμό με την Epic Games να δίνει δωρεάν 6 παιχνίδια από την σειρά και αυτά να είναι τα Batman: Arkham Asylum, Arkham City, Arkham Knight και τρία Lego παιχνίδια.

Τέλος υπάρχει μια πολύ μεγάλη πιθανότητα να δούμε το παιχνίδι να παρουσιάζεται στο State of Play της Sony στις 24 Σεπτεμβρίου οπότε μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα μας.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ