Έρχεται PvP beta στο Overwatch 2 τον Απρίλιο - VideoGamer.gr
ezgif 5 60dcb2eaa1
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Έρχεται PvP beta στο Overwatch 2 τον Απρίλιο

Η Blizzard ενημερώνει τους fans της για τις εξελίξεις στο Overwatch 2, και για την επικείμενη beta για την PvP πλευρά του τίτλου, που έρχεται σύντομα.

Η ενημέρωση έρχεται μαζί με ένα video από τον game director Aaron Keller. Ο Keller ξεκινάει με μια απολογία και παραδέχεται πως δεν ήταν αρκετά συχνή η επικοινωνία για τα updates μέχρι τώρα. Υπόσχεται αλλαγή, από αυτό το video και μετά και αναλύει τα σχέδια της ομάδας που έχουν κάπως αλλάξει.

Πιο συγκεκριμένα, η Blizzard αποφάσισε να διαχωρίσει το PvP του παιχνιδιού από το ανακοινωθέν story mode PvE. Η ομάδα ελπίζει πως έτσι θα μπορέσει να παραδόσει το παιχνίδι στους παίχτες πιο σύντομα. Εξ’αιτίας αυτού, το παιχνίδι αναμένεται να μπεί σε testing τις επόμενες εβδομάδες.

Το testing έχει ξεκινήσει με μια closed alpha, που γίνεται ήδη από τους υπαλλήλους της Blizzard, μερικούς Overwatch pros και κάποιους συγκεκριμένους testers. Μετά, προς τέλος Απριλίου, θα γίνει η closed beta για PC, με πολύ μεγαλύτερη βάση testers. Για να εγγραφείτε στο test group, μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο επίσημο website του Overwatch 2.

Η beta θα περιέχει νέo 5v5, νέο ping system και ένα νέο mode το Push. Θα υπάρχουν τέσσερεις νέεοι χάρτες, μαζί με τα Circuit Royal, Midtown, New Queen Street και Colosseo. Θα υπάρχουν επίσης αλλαγές στους ήρωες Orisa, Doomfist, Bastion και Sombra. Τέλος η beta θα δώσει την δυνατότητα στους testers να δοκιμάσουν τον νέο ήρωα με όνομα Sojourn.

To Overwatch 2 δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά αναμένεται να έρθει μέσα στο 2023.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Overwatch 2

Για: Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

2023