Έρχεται multiplayer mode για το Hitman 2! - VideoGamer.gr
Έρχεται multiplayer mode για το Hitman 2!
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Έρχεται multiplayer mode για το Hitman 2!

Η ομάδα ανάπτυξης του Hitman 2, IO Interactive, ανακοίνωσε ότι η stealthy συνέχεια θα υποστηρίξει competitve multiplayer.

Γνωστό ως Ghost Mode, το multiplayer είναι μια 1vs1 εμπειρία που βλέπει και τους δύο παίκτες να ελέγχουν τον Agent 47 σε μια μάχη για να δουν ποιος μπορεί να σκοτώσει τους περισσότερους σε έναν αγώνα. Οι παίκτες ξεκινούν δίπλα-δίπλα, οπότε ένας αγώνας αρχίζει για εξουδετέρωση των στόχων όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το ενδιαφέρον είναι ότι δεν είστε τεχνικά στην ίδια πραγματικότητα. Μπορείτε να δείτε ένα «φάντασμα» του αντιπάλου σας, αλλά θα κάνουν το δικό τους πράγμα ξεχωριστά. ως εκ τούτου, θα βρεθείτε  να κυνηγάτε ακόμη και τον ίδιο στόχο.

Ενώ μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας εναντίον του αντιπάλου σας, τίποτα που κάνετε δεν θα επηρεάσει τις προσπάθειές τους σε έναν αγώνα.

Το Hitman 2 έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στα PlayStation 4, PC και Xbox One στις 13 Νοεμβρίου. Η λειτουργία Ghost θα είναι αρχικά διαθέσιμη για τη θέση του Μαϊάμι, με περισσότερες περιοχές να κυκλοφορούν μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ