Επτά νέα character packs στο Lego Star Wars: The Skywalker Saga - VideoGamer.gr
LegoStarWarsSkywalkerSaga DLC
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Επτά νέα character packs στο Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Η Warner Bros και η TT Games έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για το DLC που έρχεται στο Season Pass για το Lego Star Wars: The Skywalker Saga τον επόμενο μήνα.

Το Character Collection DLC θα περιέχει πολλούς χαρακτήρες από διάφορα spin-offs του Star Wars. Ξεκινάει με το The Mandalorian Season 1 και το Solo: A Star Wars Story, που το πρώτο θα περιέχει τον Mando, έναν non-playable Grogu, τον Greef Karga, την Cara Dune, το IG-11 and τον Kuiil, ενώ το δεύτερο θα περιέχει τον Han Solo, τον Chewbacca και τον Lando Calrissian. Η Qi’ra, ο Tobias Beckett και η Enfys Nest συμνπληρώνουν το set.

Δύο ακόμα packs θα είναι διαθέσιμα για pre-orders, και αυτά είναι τα The Classic Characters και το The Trooper Pack. Το πρώτο έρχεται με τους Luke, Leia, Han Solo, Darth Vader και Lando Calrissian ενώ το δεύτερο με τους Death Trooper, Incinerator Trooper, Range Trooper, Imperial Shore Trooper and Mimban Stormtrooper. Πέρα από τα preorders όλοι οι υπόλοιποι θα μπορούν να πάρουν αυτά τα packs στις 19 Απριλίου και στις 4 Μαϊου αντίστοιχα.

Στις 19 Απριλίου θα έρθει και το Rogue One: A Star Wars Story pack που θα περιέχει τους Jyn Erso, Bodhi Rook, Cassian Andor, K-2SO, Chirrut Imwe, Baze Malbu και Director Krennic. Τέλος στις 4 Μαίου (δηλαδή στην Star Wars Day) θα έρθουν και τα Mandalorian Season 2 και The Bad Batch packs που θα περιέχουν τους Ahsoka Tano, Boba Fett, Bo Katan, Fennec Shand και Moff Gideon και Hunter, Wrecker, Tech, Crosshair και Echo αντίστοιχα.

Το Lego Star Wars: The Skywalker Saga έρχεται στις 15 Απριλίου για Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Για: Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

Ημ. Κυκλοφορίας:

Τρίτη, 5 Απριλίου 2022