Η επιτυχία του PlayerUnknown's Battlegrounds δεν έχει σταματημό - VideoGamer.gr
Player
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η επιτυχία του PlayerUnknown’s Battlegrounds δεν έχει σταματημό

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds είναι ένα φαινόμενο το οποίο κυκλοφορεί γύρω στους 3 μήνες εκεί έξω και κανείς δεν περίμενε ότι θα έχει μια τέτοια επιτυχία.

Συνδυάζει ένα σχετικά γνώριμο gameplay και ”ύφος” το οποίο έχουμε δει ξανά σε Day Z, H1Z1 και όχι μόνο με μερικά έξυπνα χαρακτηριστικά που κάνουν το παιχνίδι ακόμη πιο διασκεδαστικό. Πρόσφατα λοιπόν όπως ανακοίνωσε και επίσημα η εταιρεία το PlayerUnknown’s Battlegrounds ξεπέρασε τις 10 εκατομμύρια σε πωλήσεις.

Εκτός από αυτό στην Gamescom 2017 έγινε ένα event το οποίο μάζεψε 92 παίκτες από 19 χώρες από ολόκληρο τον κόσμο. Σύμφωνα με πληροφορίες το εν λόγω event το παρακολούθησαν συνολικά 5.6 εκατομμύρια κόσμος. Αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα που μας δείχνει την εξαιρετική πορεία του παιχνιδιού.

Το PlayerUnknown’s Battlegrounds κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε PC μέσω του Steam Early Access καθώς αναμένεται να γίνει full release το 2018. Τέλος αναμένεται και μια Xbox One έκδοση να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017 χωρίς ακόμη να έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ