Επίσημη αποκάλυψη του Battlefield 1 - VideoGamer.gr
BF1
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Επίσημη αποκάλυψη του Battlefield 1

Η EA ανακοίνωσε και επίσημα πλέον το επόμενο παιχνίδι στην σειρά Battlefield με τίτλο Battlefield 1. Όπως αποκαλύφθηκε και ανεπίσημα νωρίτερα, θα διαδραματίζεται κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και θα εισάγει αρκετά νέα στοιχεία στο είδος των first-person shooters.

Μαζί με την ανακοίνωση, η εταιρεία έδωσε στην δημοσιότητα και το Reveal Trailer, στο οποίο παίρνουμε μια πρώτη γεύση από τον επερχόμενο τίτλο:

Στο trailer βλέπουμε νέα όπλα, χρήση αλόγων και αεροπλάνων, καθώς και βίαιες συγκρούσεις με φλογοβόλα, τανκ, πολεμικά πλοία και πολλά ακόμη. Επιπλέον, εμφανίζεται και ο στρατιώτης που πρωταγωνιστούσε στο χθεσινό teaser trailer, αποκαλύπτοντας ότι το αντικείμενο που βρισκόταν από πάνω του, ήταν ένα τεράστιο zeppelin.

Παρόλο που δεν έχουν δοθεί πολλές πληροφορίες για το single-player campaign, με post στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, αναφέρονται τοποθεσίες όπως το Λονδίνο, η Γαλλία, οι Ιταλικές ακτές καθώς και η Αραβική έρημος. Αναφορικά με το multiplayer του παιχνιδιού, μαθαίνουμε ότι θα υπάρχουν μαζικές μάχες 64 παικτών, χωρίς κάποια επιπλέον πληροφόρηση.

BF13

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “Με το Battlefield 1, έχουμε ως στόχο να δημιουργήσουμε μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές μάχες στην ιστορία των FPS, ενώ συνεχίζουμε να παρέχουμε αυτό που οι fans αγαπούσαν πάντα στο franchise. Ένα από τα πράγματα που κάνουν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο μια τόσο εκπληκτική εποχή, είναι το πόσο προηγμένη ήταν στην πραγματικότητα. Σχεδόν τα πάντα που γνωρίζουμε για τις μάχες αυτή τη στιγμή, τελειοποιήθηκαν εκείνη την περίοδο. Από τις μεγάλες μάχες σε στεριά, αέρα και θάλασσα μέχρι τα δυνατά και αποδοτικά όπλα.”

Το Battlefield 1 θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου 2016 για PS4, Xbox One και PC. Όσοι είναι members στο EA ή Origin Access, θα μπορούν να παίξουν το παιχνίδι στις 18 Οκτωβρίου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια screenshots που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

BF15

BF16

BF12

BF17

BF14

bF18

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Battlefield 1

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

21/10/2016