Επέστρεψε με νέο game η MercurySteam για PS4, Xbox One και PC - VideoGamer.gr
Raiders of the Broken Planet Raiders United1
· Γράφει ο Ερμής Σιόρεντας

Επέστρεψε με νέο game η MercurySteam για PS4, Xbox One και PC

48303_1_f241d5045b[1]

Η MercurySteam, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού της με όνομα Raiders of the Broken Planet.

Η ομάδα ανάπτυξης περιέγραψε το παιχνίδι ως ένα “επικό multiplayer online asymmetric adventure“, στο οποίο οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να συνεργαστούν με άλλους για να αντιμετωπίσουν τους εισβολείς ή ακόμα και να συνεργαστούν με τους εισβολείς, για να αντιμετωπίσουν άλλους παίκτες. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο χρόνο σε PS4, Xbox One και PC.

Επίσης, η ιστορία του Raiders of the Broken Planet θα κυκλοφορήσει μέσω μιας σειράς επεισοδίων ψηφιακά με την εταιρία να αναφέρει, “το κάθε κομμάτι θα πουληθεί σε εξαιρετικά χαμηλή και ελκυστική τιμή“.

Η MercurySteam ανακοίνωσε: “Με την στρατηγική του σκεπτόμενου ανθρώπου, το διακριτικό μείγμα ‘shooting’ και τις μάχες, το Raiders of the Broken Planet είναι η καλύτερη επιλογή για τους gamers που αναζητούν μια συναρπαστική, κινηματογραφική ιστορία σε συνδυασμό με την έντονη και επική δράση“.

Ακόμη, οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν στην closed PC beta μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας.

Πριν από την ανακοίνωση αυτού του παιχνιδιού, η MercurySteam είχε δημιουργήσει τη σειρά Castlevania: Lords of Shadow για την Konami, η οποία λέει ότι έχει στείλει “πολλαπλά εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο το κόσμο”.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ