Ένας πανέμοροφος κόσμος στο τελευταίο Tomb Raider trailer - VideoGamer.gr
Ένας πανέμοροφος κόσμος στο τελευταίο Tomb Raider trailer
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Ένας πανέμοροφος κόσμος στο τελευταίο Tomb Raider trailer

Το Tomb Raider πάντα είχε εκπληκτικά τοπία, και φαίνεται πως αυτή τη φορά η Eidos Montreal διατηρεί την όμορφη αυτή συνήθεια στην τελευταία εξωτική εκδρομή της Lara Croft στο Shadow of the Tomb Raider.

Το τελευταίο trailer για τo επερχόμενo παιχνίδι action-adventure προσφέρει μια ματιά σε μερικές από τις τοποθεσίες που θα επισκεφθεί η Lara στο παιχνίδι και είναι πανέμορφες. Υπάρχουν καταπράσινα δάση, ορεινές περιοχές, χωριά και κατακρημνισμένα ερείπια, έτσι δεν θα υπάρχει έλλειψη απο μαγευτικές τοποθεσίες ενώ εσείς ανακαλύπτετε τάφους και σκοτώνεται κακούς.

Σε περίπτωση που το χάσατε, δείτε το χθεσινό βίντεο για το πώς η Eidos Montreal έχει γυαλίσει τις επιδεξιότητες αναρρίχησης της Lara στο πολυαναμενόμενο sequel.

Το Shadow of the Tomb Raider πρόκειται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, PC και Xbox One στις 14 Σεπτεμβρίου και θεωρείται ως η καθοριστική στιγμή στην origins-ιστορία της Croft.

Το παιχνίδι θα φέρει επίσης τον μεγαλύτερο hub της σειράς μέχρι σήμερα, το Paititi, το οποίο είναι γεμάτο με side quests και κρυμμένους τάφους για να εξερευνήσετε.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ