Ένας ολοζώντανος κόσμος στο Cyberpunk 2077 - VideoGamer.gr
unnamed 3
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ένας ολοζώντανος κόσμος στο Cyberpunk 2077

Αφού κυκλοφόρησε το The Last of Us Part II πλέον μπροστά μας έχουμε μια ακόμη τεράστια κυκλοφορίας και αυτή δεν είναι άλλη από αυτήν του Cyberpunk 2077. Πραγματικά το Hype για αυτό το παιχνίδι συνεχώς ανεβαίνει και θεωρούμε από τώρα δεδομένη την επιτυχία του. Όμως για να δούμε τι θα κάνει το παιχνίδι τόσο ξεχωριστό άραγε; Φαίνεται πως ένα από αυτά θα είναι ότι το παιχνίδι και ο κόσμος του εκτός από τεράστιος θα είναι και γεμάτος ζωή και αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε και εμείς μέσα από δηλώσεις της εταιρείας αλλά και από το βίντεο που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Ένας κόσμος όπου θα ξοδέψουμε ίσως και εκατοντάδες ώρες με το να εξερευνήσουμε τον κόσμο του αλλά και τις δυνατότητές του. Με μια ιδιαίτερη αισθητική το παρουσιάζουν πως είναι ένα παιχνίδι όπου έχει γίνει μόδα το body modification και θα δούμε πολύ από αυτό. Θα έχουμε να διαλέξουμε από μια τεράστια γκάμα και φυσικά αυτό με κάποιο τρόπο θα πηγαίνει μαζί και με μερικά perks του παιχνιδιού. Όπως είναι ήδη γνωστό το skill tree δεν λείπει από το παιχνίδι και θα είναι εκεί για να το διαμορφώσουμε εμείς με τον τρόπο μας. Θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μια πιο stealth προσέγγιση που θα περιλαμβάνει πιο γρήγορο health regain, combat stealth και άλλα, όμως από την άλλη πλευρά θα έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε σε μια πιο techanial προσέγγιση και να μπορούμε να έχουμε πιο εύκολη πρόσβαση σε σημεία, καλύτερο crafting και όχι μόνο φυσικά. Γενικά η εταιρεία έχει εστιάσει στην προσέγγιση που θα πάρουν οι παικτες σε κάποια αποστολή και μιλάει πως θα έχουν πολλές επιλογές.

Από εκεί και πέρα εμείς να πούμε πως περιμένουμε το παιχνίδι πως και πως σε αυτήν αλλά και την επόμενη γενιά φυσικά. Ο τίτλος κάθως πήρε πριν λίγο καιρό νέα ημερομηνία κυκλοφορίας πλέον έρχεται στις 19 Νοεμβρίου 2020.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ