Ένας κλώνος του κλασσικού Resident Evil εμφανίστηκε με τίτλο Vaccine - VideoGamer.gr
vaccine zombie
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Ένας κλώνος του κλασσικού Resident Evil εμφανίστηκε με τίτλο Vaccine

To 2017 έχει μπει δυναμικά και ανάμεσά του βρίσκονται και αρκετά horror games. Πρόσφατα ήρθε στη δημοσιότητα κάτι λίγο διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Το indie studio με την ονομασία Rainy Night Creations έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για το πρώτο της horror game που ακούει στο όνομα Vaccine.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ορκιζόμασταν πως μοιάζει πολύ με το κλασσικό πρώτο Resident Evil που κυκλοφόρησε στο PS1. To Vaccine είναι ένα horror game όπου προέκυψε λίγο πολύ από το πουθενά και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου σε PS4, Xbox One, PC αλλά και με την έκδοση του Wii U να έρχεται τον Μάρτιο.

Το παιχνίδι μοιάζει σαν ένα κλασσικό παιχνίδι τρόμου που έρχεται από μία άλλη εποχή και φυσικά μοιάζει αρκετά στο Resident Evil. Νομίζουμε ότι θα καταλάβετε τι εννοούμε παρακάτω. Ίσως το μεγαλύτερο στοιχείο του παιχνιδιού είναι ότι κάθε φορά που παίζετε ο χάρτης θα είναι και διαφορετικός. Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να βρείτε ένα αντίδοτο για τον φίλο σας προτού όμως τελειώσει ο χρόνος.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA